Spotify past eindelijk downloadlimiet voor offline nummers aan!

Downloadlimiet-1

Spotify. Wat zouden we in hemelsnaam zonder moeten? Een bijna oneindige bibliotheek aan muziek met duizenden playlists en albums, die je never nooit allemaal kunt luisteren. Toch liepen de die-hard Spotify-gebruikers tegen een limiet aan: het downloadlimiet. Voorheen was het downloadlimiet voor offline gebruik van Spotify altijd 3,333 nummers per apparaat, met een totale limiet van 9,999. Nu komt de muziekstreamingdienst de gebruikers voor wie dit niet voldoende was tegemoet. En niet zo’n beetje ook!

Verhoogd downloadlimiet

Vanaf nu kun je op vijf devices 10,000 nummers downloaden. Dat betekent dat je in totaal 50.000 tracks bij je kunt dragen, wat erop neerkomt dat je ongeveer vier maanden lang non-stop naar unieke muziek kunt luisteren zonder internet. Ideaal voor tijdens het reizen!

Toch is er nog werk aan de winkel voor de muziekgigant. De limiet van je persoonlijke muziekbibliotheek is 9,999. Ga je hier overheen? Dan word je vriendelijk verzocht om eerst wat tracks uit je geliefde playlist te mikken. En dat is godslastering. Ook is niet iedereen fan van de geluidskwaliteit van Spotify. Onlangs gaf John Mayer nog openlijk commentaar dat Spotify, met de slechte geluidskwaliteit, weinig respect toont voor de muziek van artiesten. Momenteel kun je via de desktop-app in de high quality-mode maximaal luisteren in 320 kbps. Voor de leken onder ons: dat is alsof we Netflix kijken in 480p. Niet oké dus.

Ondanks de issues die Spotify nog heeft is het wel een stap in de goede richting!

Downloadlimiet-2
Credits: Jan Strecha
Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *