Spotify Wrapped 2021 is hier! Check snel jouw meest geluisterde nummers

Spotify Wrapped 2021

Het jaar loopt weer op zijn eind en ondanks dat het er eentje is die we snel willen vergeten, komt Spotify wél weer met de welbekende Spotify Wrapped. Een muzikaal jaaroverzicht van jouw meest geluisterde nummers. Spotify heeft er weer allemaal features bij bedacht en laat je jouw statistieken makkelijk delen via sociale media.

Zo check je jouw Spotify Wrapped 2021

Als je gebruikt maakt van Spotify, en die kans achten we groot, kun je vanaf vandaag (1 december) je Spotify Wrapped 2021-jaaroverzicht bekijken. Wanneer je de Spotify-app opent krijg je een duidelijke melding over Wrapped.  Spotify registreert namelijk continu waar je naar luistert en vertaalt die informatie op het einde van het jaar op pakkende wijze in een overzicht met je favoriete artiesten, nummers, podcasts, albums en genres. Dit jaar maakt Spotify het Wrapped-overzicht interactief.

Zo is er dit jaar een feature 2021: The Movie, die jouw meest beluisterde nummers aan de hand van filmscènes die over jou moeten gaan. Daarnaast is er Audio Aura, een feature die twee muziekstemmingen pakt die het best bij jou past aan de hand van jouw luistergedrag en een aura visualiseert.

Playing Cards

Hoe goed ken jij je vrienden? Dat kun je nu testen via Playing Cards, een feature waar jij via kaarten het luistergedrag van vrienden te zien krijgt en moet zeggen of dit klopt of niet. Dit spel kun je doorsturen naar vrienden om te kijken of ze jou goed kennen.