Met SQUID lees je alleen nieuws wat jij wilt zien

SQUID

Jongeren zijn druk met van alles en nog wat en hebben niet altijd tijd om het nieuws te checken. Onderzoek van het SCP laat zien dat slechts 57 procent van de tieners dagelijks het nieuws raadpleegt, terwijl het gemiddelde van andere leeftijdsgroepen op 79 procent ligt.

En laten we eerlijk zijn, als we dan toch het nieuws checken en lezen dat twee op de vijf Nederlanders minder vlees eet, besteed ik liever m’n tijd aan mensen kijken op Instagram. Nieuws moet ons interesseren, en dat is precies waar SQUID om de hoek komt kijken. Deze app wil jongeren op hun wenken bedienen en ze alleen het nieuws te geven waar ze interesse in hebben.

Mellowed op SQUID

De app verzamelt uit een groot aantal Nederlandse nieuwsbronnen het laatste nieuws, en laat alleen het nieuws zien wat jij, de hoofdredacteur, wilt zien. Vanaf vandaag zijn ook alle nieuwe artikelen van Mellowed terug te vinden op nieuws-app. Kies de onderwerpen die jij interessant vindt en creëer je eigen nieuwsfeed. Elk onderwerp kan te allen tijden aan- of uitvinken, afhankelijk van waar je op dat moment zin in hebt.  Ook laat SQUID je als gebruiker notities maken, stickers toevoegen en stukken highlighten voordat ze je deelt met vrienden of familie.

SQUID is gratis te downloaden via de App Store en de Google Play Store.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *