#StayHomeFestival: het éérste online festival

See
// 22 maart 2020
#stayhomefestival

Clubs zijn gesloten, kroegen zijn dicht en festivals zijn afgelast. Het is een rare realiteit waarin we op dit moment leven waarin social distancing cruciaal is om het coronavirus in the dammen.  Dit wil echter niet zeggen dat onze liefde voor festivals en muziek minder is geworden. Integendeel zelfs, we zijn de momenten waarop we onbezorgd konden dansen op feestjes en festivals juist meer gaan waarderen.

Om in deze rare tijd toch met de voetjes van de vloer te kunnen, is #StayHomeFestival in het leven geroepen. Het eerste online festival dat je via het wereldwijde web kunt volgen.

#StayHomeFestival

Het #StayHomeFestival wil bewustzijn creëren in de festival community over hoe je deze tijd het beste kunt doorkomen en bied je de mogelijkheid om te doneren aan de World Health Organization. Het is op een of andere manier nog niet duidelijk genoeg dat de wereld in crisis is en dat er alles aan gedaan moet worden om het coronavirus het hoofd te bieden. En hoe vervelend het ook is, dat doe je om zo veel mogelijk thuis te blijven en sociale contacten tot een minimum te beperken.

Op DanceTelevision wordt het #StayHomeFestival 24/7 gestreamd, waar live-sets worden afgewisseld met sets die op reeds verstreken festivals zijn gedraaid. Wie, wat en wanneer? De timetable vind je hier.

Dus trek je favoriete festival outfit aan, zet je raam open en knal de decibellen door de straat. Tune hier in.

Categories
See