De stembussen voor de DJ Mag Top 100 zijn geopend

DJ Mag Top 100-2

Met elk jaar ruim 1 miljoen stemmen uit 179 verschillende landen is de DJ Mag Top 100 HET meet instrument om de meest populaire DJ’s uit de Electronic Dance Music (EDM) te bepalen. Dit jaar is een speciale editie. Het is namelijk het 25-jarig jubileum van de DJ’s poll en om dit te vieren zal DJ Mag exclusieve content vrijgeven tijdens de stemmingsperiode.

DJ Mag Top 100

Met de 24 voorgaande winnaars is goed te zien dat de DJ Mag Top 100 het volledig spectrum van EDM bestrijkt. Van Carl Cox tot TiĆ«sto tot David Guetta en Martin Garrix, wat laat zien dat de poll een goede graadmeter is voor de groei – of achteruitgang – van bepaalde genres binnen EDM. De virtuele stembussen zijn afgelopen woensdag geopend, dus iedereen kan weer stemmen op zijn/of haar favoriete artiest. De winnaar wordt op 21 oktober bekend gemaakt met een speciale ceremonie tijdens het ADE.

Volgende week kletsen wij met het DJ-duo Lucas & Steve. Zij waren het afgelopen jaar een van de hoogste binnenkomers in de prominente DJ Mag Top 100 op plek 64. Ook dit jaar doen ze een gooi naar een mooie notering in de jaarlijkse lijst der lijsten binnen de DJ-wereld. Zie hier hun persoonlijke aankondiging voor de DJ Mag Top 100.

DJ Mag Top 100-1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *