Met dit paspoort reis je feestend Europa door

Stoke Travel Passport

Bij een trip door Europa wil je niet in een bus worden gepropt en een onlogische route rijden om zoveel mogelijk landen in twee weken aan te doen. Anders was je wel vrachtwagenchauffeur geworden. Met het  Stoke Travel Passport stel je je eigen Eurotrip samen en kun je de grootste festivals, surf- en stedentrips op je dooie gemakje ervaren.

Stoke Travel Passport

Met de start van de lente en het kwik dat voorzichtig de dubbele cijfers aantikt zitten vele van ons al met hun hoofd bij zomer. Maar waar gaan we deze zomer heen? Eén trip is niet genoeg om weer een jaar te knallen op school of werk, dus waarom boek je er niet meer. Met dit paspoort ga je weg wanneer het jou uitkomt.

Het concept is simpel. Voor €550 kies je jouw vier favoriete bestemmingen uit meer dan 20 verschillende opties en bezoek deze wanneer je wilt. Smijt met wijn bij het wijngevecht van San Vino, probeer de stieren te snel af te zijn in San Fermin, zet de bloemetjes buiten op Ibiza of hak wat halve liters bier weg op Oktoberfest. Of doe het allemaal! Want welke 4 opties je ook kiest, er zitten overal 3 all-in overnachtingen inbegrepen en voor een tientje per dag extra word je ook nog eens voorzien van onbeperkt bier of sangria. Die durven!

Je paspoort is vanaf het bezoek van je eerste trip twee jaar geldig en je hoeft pas een week van te voren te laten weten dat je naar het door jou gekozen festival komt. Easy peasy dacht ik zo.

Opties

[lgc_column grid=”33″ tablet_grid=”33″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

Juni-augustus:

Running of the Bulls (San Fermin)
Ibiza Beach Camp
Barcelona City Break
San Sebastian Surf Camp
Van Surfari Spain & France
Zarautz Surf Camp
Bilbao  BBK Live
Sonar Festival
Sziget Festival
San Vino (The Wine Fight)
Les Fetes de Bayonne
Semana Grande
San Juan
La Tomatina[/lgc_column] [lgc_column grid=”33″ tablet_grid=”33″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

September-november

Oktoberfest
Morocco Surf Camp
Barcelona City Break

[/lgc_column] [lgc_column grid=”33″ tablet_grid=”33″ mobile_grid=”100″ last=”true”]

December-mei

Barcelona City Break
Morocco Surf Camp
Sitges Carnival
Andorra Snow Weekender
Springfest
Las Fallas
Spring Break Ibiza
[/lgc_column]

Voor meer informatie over al deze trips check je deze link.

Boeken

Het Stoke Travel Passport is het perfecte reisdocument voor de open-minded reiziger die wilt feesten als een local en daarbij de mooiste mensen wilt ontmoeten. Boek je paspoort met de code ‘MELLOWED’ voor gratis onbeperkt bier & sangria of andere freebies tijdens je trips!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *