Sziget maakt line-up The Samsung Colosseum stage bekend

Colosseum-1

Sziget dropt de namen bekend voor één van de populairste elektronische stages van het festival: The Samsung Colosseum. Dit imposante podium werd al volledig in een nieuw jasje gestoken voor de 2020-editie die nooit kon plaatsvinden, maar dit jaar keert het houten bouwwerk van 10 tot 15 augustus grootser terug dan ooit. Onder andere Joris Voorn, Ben Klock, Kölsch, Honey Dijon en Eelke Kleijn prijken op de line-up.

The Samsung Colosseum

De Amerikaanse techno-grootheid Seth Troxler komt naar Sziget om het Colosseum te laten schudden op haar houten grondvesten. Vanuit Barcelona komt John Talabot over, met zijn mix van obscure elektronische sounds. Ben Klock brengt Berlijnse techno naar Hongarije. De Duitse artiest en dj host al jaren techno avonden in de beruchte club Berghain in Berlijn. Ook de Amerikaanse Honey Dijon – die bekend staat om haar veelzijdige sound – is erbij.

Vanuit Nederland maken Joris Voorn en Eelke Kleijn hun opwachting in het Colosseum. Eelke Kleijn stond al eens eerder op het Hongaarse festival, terwijl het voor Joris Voorn zijn debuut is. Verder zijn onder andere Kölsch, Dennis Sulta & Mella Dee, PaulaTemple, La Fleur, Matador en Shanti Celeste aangekondigd.

Het Colosseum is ontworpen voor de beste elektronische muziekbeleving. De 360-graden open air stage heeft een capaciteit van 2500 personen. Het gigantische bouwwerk zal voelen zoals we gewend zijn, met houten pallets als muur, maar de vernieuwde lay-out omvat ook de beste en nieuwste geluids- en lichttechnologie, waardoor Szitizens kunnen feesten tot in de vroege uurtjes. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Check de volledige line-up van het Colosseum hieronder:

Colosseum-2