Raven in een techno trein? In Duitsland kan het!

techno trein

De gemiddelde Nederlander wordt niet erg vrolijk van reizen met de trein. Acht van tien keer heb je vertraging en de andere keer rijden ze helemaal niet. En we blijven natuurlijk Nederlanders, die ervan houden om over alles te zeiken. Om de treinreis toch wat verdraaglijker te maken kan je denken aan een lekker koud pilsje. Onze oosterburen bedachten nog iets veel beters. Hoor ik dat nu goed? Komt daar een trein met 160 BPM langs geraasd?

‘Techno Train Nürnberg’

Oh jazeker ja. Onze oosterburen hebben het begrip ‘techno trein’ naar een hoger level getild. Zij hebben namelijk op 23 maart de ‘Techno Train Nürnberg’ laten vertrekken vanaf het centraal station van Neurenberg. Deze rave-trein bestond in totaal uit elf wagons. Daarbij waren er twee omgetoverd tot dansvloer en één tot lounge om te chillen. In de overige acht wagons werd volop techno gebeukt. Een real-life techno trein dus.

De ‘Techno Train Nürnberg’ reisde door Beieren en eindigde op 24 maart 09.00 uur op beginstation in Nürnberg.  De techno trein maakte geen stop en was een 17,5-uur durende, non-stop rave. Er is nog niets bekend over een tweede editie, maar updates kunnen gevolgd worden via deze pagina.

Check de onderstaande video om een sfeerimpressie te krijgen van de techno trein!

 

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *