Telefoonseks: zo word jij een pro

Niet bij elkaar kunnen zijn kan killing zijn voor een relatie. Nu we onze sociale contacten zoveel mogelijk moeten beperken, we zo min mogelijk reisbewegingen moeten maken, is het bezoeken van je scharrel of vriend(in) niet altijd een walk in the park. Natuurlijk heeft ome Mellowed óók in de wanhopige tijden voor jullie een oplossing. En dan hebben we het over telefoonseks. Súper handig: je hoeft tegenwoordig je bed niet uit om een hete avond te beleven met je scharrel. Toch is het niet altijd zo makkelijk als het lijkt: er komt behoorlijk wat kijken bij een heet potje telefoonseks. Daarom hier wat tips waarmee jij die 0900 lijnen overtreft en ook op afstand je seksleven een boost geeft.

Tips voor een potje hete telefoonseks

Tip 1. Geef een sneak-peak

Iedere goede film heeft een trailer. Behandel je lichaam als een Quinten Tarantino film en geef je dankbare kijker een sneak-peak. Bijvoorbeeld een zwoele foto waarop je een klein stukje lichaamsdeel onthult. Een sexy foto kan veel doen voor je seksleven, het is namelijk hartstikke geil om ineens een stukje tiet binnen te krijgen met: ‘Mis je me?’.  Ga echter geen volledige video sturen waarin je jezelf van binnen en buiten vastlegt. Een sneak peak laat slechts een klein onderdeel van de film zien. Vermijd dus vooral dat je meteen het hoogtepunt vastlegt. Zorg dat de toeschouwer zin krijgt in meer.

O ja, en maak geen foto’s met flits. Je zal ervan schrikken wat je telefoon allemaal vastlegt met die flits. En laat ons vast verklappen, dat zijn geen dingen die je aan je scharrel wil laten zien. Belangrijk is ook om te zorgen dat je gezicht niet herkenbaar is. We willen natuurlijk niet dat je ouders in de buurtgroepsapp een appje krijgen met: “Is dit jullie dochter?”

Tip 2. Sexting

Voel jij je lekker warm en vochtig en heb je ‘Let’s get it on’ al door de speakers vlammen? Stuur je partner vooral een paar leuke berichtjes waarin je je stemming aankondigt. Voorbeelden van deze berichtjes kunnen zijn: “Ik heb zin in je”of “Ik wou dat je hier was nu…”. Wacht even af wat je terug krijgt, dan weet je meteen of de stemming wederzijds is. Vanuit hier kun je makkelijk het gesprek voortzetten. Bijvoorbeeld door te beginnen over een van jullie eerdere avontuurtjes op vakantie. Of door uitgebreid te vertellen wat je zou doen als zij/hij nu bij je was. Of ga bijvoorbeeld lekker fantaseren. Wat zou je doen als jullie samen in een privé vliegtuig zaten? En de sexy piloot jullie vergezelde, met een handjevol viagra? En de turbulentie toenam? Ik bedoel maar. Genoeg mogelijkheden om die fantasie samen te beleven, en via Whatsapp is alles mogelijk.

Tip 3. Commandooo… pinkelen!

Wat erg leuk kan zijn aan telefoonseks, wanneer je allebei aan de lijn hangt, is om elkaar instructies te gaan geven. Laat je partner bepalen wat jij doet met je handen en speeltjes, volg zijn/haar commando’s op. Ga op in jullie wereldje en laat je leiden door elkaar. Onze oren zijn een van onze gevoeligste organen, en als jij tijdens het masturberen je partners geluiden in je oor hoort kan dit erg bevorderend werken. Doe dus alsof je bij elkaar bent en alsof jouw handen die van je partner zijn. Dit is trouwens ook leuk als voorgerechtje om elkaar op te warmen. Ben je bijvoorbeeld onderweg naar huis van je werk en ligt je partner op de bank te wachten? Bel alvast met wat ‘suggesties’ voor hoe hij/zij zichzelf alvast kan voorbereiden op je thuiskomst. Wedden dat er dit keer meer dan alleen ‘welkom thuis’ op de deurmat op je ligt te wachten? Krijg je gegarandeerd een enthousiaste reactie wanneer jij je sleutel eindelijk in het gat steekt.

Tip 4. Schrik niet van awkward momenten

Grote kans dat jullie wel eens een ongemakkelijk moment mee gaan maken als je allebei aan de lijn hangt. Het kan bijvoorbeeld dat je even niet weet wat je moet zeggen, of dat je onbedoeld iets grappigs zegt. Geeft niks, zorg gewoon dat je weer doorgaat met jullie gesprek door een referentie te geven naar jullie eerdere gesprek. Iets in de trant van: “En wat was je van plan te doen nadat je me uitgekleed had?”. Mocht het gesprek een beetje doodlopen, ga dan terug naar een onderwerp waar jullie allebei lekker op gingen. Doe vooral gewoon wat goed voelt, dan weet je zeker dat jullie een leuke tijd hebben samen.

Foto: Charles Deluvio
Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *