Trailer: The Beach Bum, dé stonerfilm van 2019

The Beach Bum

Herinner je de rebelse Selena Gomez in de film Spring Breakers? Wie niet. Harmony Korine, de regisseur van die film vond dat het tijd werd voor een nieuwe film. Een stonerfilm om precies te zijn. De film gaat The Beach Bum heten en de trailer staat hier voor je klaar!

The Beach Bum

Het verhaal van The Beach Bum draait om de dichter Moondog, gespeeld door de legende Matthew McConaughey. Moondog is een beetje koekoek en vult zijn dagen met drugs, alcohol en het spelen op zijn bongo. En dat zorgt natuurlijk voor problemen. Waar hij ooit een dichter met succes was, is hij door de jaren heen veranderd in een gebroken man met een doelloos bestaan. Daar komt echter verandering in wanneer zijn vrouw, die loaded is, overlijdt en hij de erfenis lijkt mis te lopen. Hierdoor wordt hij gedwongen om zijn vroegere werk alsnog uit te brengen.

Trailer

Wie de trailer ziet, ziet dat er wat bekende gezichten in Beach Bum meespelen. Onder andere Isla Fischer, Snoop Dogg, Zac Efron en Martin Lawrende vertolken een rol in dé stonerfilm van 2019. We moeten helaas nog even wachten voordat we de film kunnen checken. Beach Bum is pas vanaf maart 2019 te zien in de bioscoop.

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *