The Cure is eerste headliner van Exit Festival 2019

The Cure

Op donderdag 4 juli opent de legendarische band The Cure de 18 editie van Exit Festival. De groep, met frontman Robert Smith, draait al ruim 40 jaar mee en is de eerste headliner die bekend is gemaakt voor het Servische festival, dat van 4 tot en met 7 juli plaatsvindt in het Petrovaradin Fort in Novi Sad.

The Cure

Nadat The Cure eerder het Britse Hyde Park voor ruim 65.000 fans uitverkochten, zullen ze aankomende zomer één van de meest besproken tours van 2019 maken. Met hun grootse liveshows en tijdloze geest weten ze een mix van post-punk, pop, gothic, indie en alternatieve rock nog altijd op een unieke wijze over te brengen.

EXIT Festival

Exit, dat in 2000 ontstaan is uit een massaal studentenprotest tegen het toenmalige regime, brengt volgende zomer opnieuw een gevarieerd muziekprogramma. Van rock tot punk, hiphop en elektronische muziek, op meer dan 40 verschillende podia in en rondom grachten, loopgraven en zelfs tunnels. Wij waren er afgelopen jaar bij en kunnen je vertellen dat EXIT Festival één van de dikste festivals is van Europa, zo niet de wereld.

De ticketverkoop voor de 2019-editie start op 23 oktober via exitfest.nl, met een Super Early Bird actie waarbij een vierdaagse ticket €99 kost. Voor een campingticket betaalt men €33. Daarnaast zijn er ook dagtickets, fan pit tickets en GOLD VIP tickets beschikbaar voor de dag waarop The Cure speelt.

The Cure-2

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *