Festivalproducent The Good Guyz lanceert Laguna Beach Glamping

Laguna Beach Glamping-1

Eerder deze week presenteerde ID&T al hun plannen voor camping Tijdloos deze zomer. Nu volgt ook festivalproducent The Good Guyz met Laguna Beach Camp & Surf: een actieve familievakantie in eigen land. In samenwerking met ondernemers uit de activiteiten-, cultuur- en horecabranche is in Camperduin een pop-up surfdorp ontstaan waar van 3 juli t/m 23 augustus gezinnen met kinderen tot 16 jaar in eigen land op zomervakantie kunnen.

Laguna Beach Glamping

“Normaal staat onze zomer volledig in het teken van festivalproducties. Met The Good Guyz produceren wij evenementen als DGTL, Het Amsterdams Verbond, Appelsap Festival, Dance Valley en Gaypride Amstelveld welke nu door Covid-19 allemaal zijn weggevallen” aldus Guido van den Berk van The Good Guyz. “Het opzetten van familievakanties is natuurlijk wat anders, maar we kunnen hier onze expertise op het gebied van evenementenproductie heel goed inzetten. En daarbij spelen we in op de grote vraag naar vakanties in eigen land deze zomer. In samenwerking met De Jongens Uit Schoorl hebben we in korte tijd echt iets heel gaafs weten te realiseren.”

Locatie & Accommodatie

Het pop-up surfdorp ligt in Camperduin; een klein dorpje gelegen tussen drie natuurgebieden en direct aan het strand van Noord-Holland. Het dorpje telt niet meer dan 200 inwoners en ligt tussen Schoorl en Bergen in. De achterkant van het surfdorp grenst aan het 1800 hectare grote duingebied van Schoorl en vanaf de voorkant is het slechts tien minuten lopen naar het strand.

Gasten hebben de keuze uit twee soorten, compleet ingerichte tenten. The Family Bell is een vooropgezette, luxe ingerichte familietent welke plaats biedt aan 3-6 personen. Gezinnen kunnen er voor kiezen een kleinere tent bij te laten plaatsen voor de kinderen. Ook is het mogelijk om met 3-6 personen te overnachten in een traditionele Mongoolse Yurt. In totaal zijn er 54 plekken beschikbaar.

[Tekst gaat verder onder foto]

Activiteiten

In samenwerking met De Jongens Uit Schoorl zijn er verschillende outdoor activiteiten opgezet voor jong en oud. Zo kan men o.a. sunset suppen, mountainbiken, golf – en windsurfen, strandjutten, yoga, beachvolleybal en wordt er een outdoor bioscoop gerealiseerd. Alle activiteiten zijn onbeperkt en inbegrepen bij de prijs van de accommodatie. Het Strandpaviljoen fungeert tijdens de vakantie als een basecamp op het strand waar je kunt relaxen in de ligstoelen. Tevens dient het paviljoen als uitvalsbasis voor het avondprogramma zoals het sunset suppen, movienights, quiznights en spelletjesbase voor kinderen. Voor de kleinste kinderen bevindt zich naast het Paviljoen een grote speeltuin op het strand in de vorm van een piratenschip.

Reserveren kan via de website van Laguna Beach.

Laguna Beach Glamping-2