Rotterdam is met The Suicide Club een vette nachtclub rijker

The Suicide Club-1

Na de heropening van club Now&Wow, opent er binnenkort een nieuwe club de deuren in Rotterdam: The Suicide Club(TSC). Eerder was TSC alleen een restaurant met een skybar, maar daar komt nu dus een nachtclub bij. Het moet een plek worden voor iedereen die maar een beetje een vrije geest heeft. Gelukkig heb jij, als trouwe lezer van Mellowed, een geest die zo vrij als een vogel is en is de kans groot dat jij hier binnenkort los staat te gaan. In de The Suicide Club vind je alle ingrediënten voor een perfecte avond stappen: drank, lekkere muziek, spannend entertainment én een uitzicht om je vingers bij af te likken. Het bevindt zich namelijk op de bovenste verdieping van het iconische Groot Handelsgebouw.

The Suicide Club

Diversiteit staat bij The Suicide Club voorop. Diversiteit in muziek, politiek, seksuele voorkeur, cultuur en creativiteit. Iedereen is welkom en extravagantie wordt aangemoedigd. Voor het nachtprogramma werkt de club samen met internationale partners als Boiler Room en Ibiza Global Radio en de programmering is grotendeels in handen van Creative Director Cin Kiota. Tot volgend jaar maart kun je concepten als Unplugged, BLACK en TSC Invites meemaken.

We moeten wel nog even geduld hebben. TSC gaat pas open vanaf 5 oktober en zal geopend zijn in de nachten van donderdag tot en met zondag.

The Suicide Club-2
Credits: The Suicide Club
Source :
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *