Thuishaven Het Terras: het grootste ‘festivalterras’ van Nederland

Thuishaven Het Terras-1

Hoewel het festivalseizoen volledig in het water is gevallen, betekent dat niet dat festivalorganisatoren stil hebben gezetten. Sterker nog: de organisatie van het populaire Thuishaven bezorgt mensen deze zomer het grootste ‘festivalterras’ van Nederland.

Thuishaven Het Terras

Thuishaven Het Terras is maar liefst 6500 vierkante meter groot, wat toch wel bijzonder is in het drukke Amsterdam. Het terras opende afgelopen Pinkstermaandag haar deuren voor de eerste keer en vanaf 11 juni kun je van donderdag tot zondag drinken, eten en wegdromen bij goede muziek. Dichterbij het échte festivalgevoel ga je deze zomer waarschijnlijk niet komen.

Volgens de organisatoren is Thuishaven Het Terras een ideale combinatie tussen een terras en een stadsstrand. Er zijn tafels te reserveren voor 2 tot 4 personen en op het privéterras is plek voor groepen tot 15 man, alles op veilige afstand van elkaar. Het hele bezoek verloopt contactloos. Bezoekers bestellen via QR-codes op tafel en halen de bestelling op bij een van de self-service punten.

Reserveringen voor Thuishaven Het Terras kunnen online worden gemaakt, maar er zijn ook altijd enkele tafels beschikbaar voor mensen die spontaan langs komen. Als het weer het toelaat, is Het Terras open van 12.00 tot 00.15. Bij slecht weer zijn de tafels overdekt; bij goed weer is het terrein ook op maandag, dinsdag of woensdag geopend. Dus laten we hopen op een prachtige zomer met heel veel drankjes op dit heerlijke terras!