Thunderdome geeft dikke middelvinger aan de zwarthandel

Thunderdome

Komende zaterdag 5 oktober gaan om 12:00 de laatste kaarten voor Thunderdome 2019 in de verkoop. De perfecte mogelijkheid voor twijfelaar om alsnog om bij de nieuwe editie aanwezig te zijn, met als motto “Ode aan de Gabber”. Thunderdome 2019 vindt plaats op 26 oktober in de Jaarbeurs Utrecht.

Levendige zwarte handel

Met de aanpak om alsnog kaarten in de verkoop te doen geeft de organisatie een signaal af aan de zwarte handel. “We hebben de afgelopen jaren een levendige handel in tickets zien ontstaan. Bij bij die zwarte handel worden tickets doorverkocht tegen woekerprijzen. Wij staan erop dat ook de late beslisser de normale prijs betaalt voor zijn ticket. Thunderdome geeft graag een middelvinger aan de zwarthandel en daarom hebben wij een beperkt aantal tickets achter gehouden.” 

Tickets

Thunderdome 2019 was begin juni binnen no-time uitverkocht. De tickets vlogen over de toonbank aan de hardcore liefhebbers uit ruim 45 landen. Met 50.000 gabbers wordt deze editie de allergrootste en bruutste in de geschiedenis van de wizard.

De late beslissers kunnen op zaterdag 5 oktober dus nog een kaartje kopen via deze website. Tegen de normale prijs dus. Wél wordt verwacht dat de kaarten hard zullen gaan, dus ben er op tijd bij!

Thunderdome
Credits: Thunderdome