Tiësto slaat nieuwe weg in en tekent bij Atlantic en Big Beat

Atlantic Records en Big Beat Records zijn erg trots om aan te kondigen dat superster DJ/producer Tiësto is getekend en toegevoegd is aan hun baanbrekend roster. De GRAMMY® Award-winnende producer viert dit met de release van zijn langverwachte nieuwe single, ‘The Business’, die vrijdag 25 september verkrijgbaar is bij alle DSP’s en streamingdiensten.

Tiësto: The Greatest DJ of All Time

Tiësto, door Mixmag uitgeroepen tot de ‘Greatest DJ of All Time’, is momenteel hard aan het werk om zijn Atlantic / Big Beat-debuutalbum af te ronden, deze staat gepland voor 2021. ‘The Business’ markeert de eerste commerciële release van Tiësto sinds de release eerder dit jaar van zijn veelgeprezen zevende studioalbum, ‘THE LONDON SESSIONS’, met als hoogtepunt hitsingles als Tiësto & Dzeko Feat. Preme & Post Malone’s RIAA platina-gecertificeerde ‘Jackie Chan’, die maar liefst 1,5 miljard wereldwijde streams en meer dan 151 miljoen videoweergaven tot nu toe heeft. ‘THE LONDON SESSIONS’ bevat ook de internationale kaskraker ‘Ritual’ van Tiësto, Jonas Blue & Rita Ora, vergezeld met een enorm populaire begeleidende video geregisseerd door de legendarische Sophie Muller en nu alleen al via YouTube meer dan 110 miljoen keer is bekeken.

Samenwerkingen

Gedurende zijn opmerkelijke carrière heeft Tiësto samengewerkt met een ongelooflijke selectie van gelijkgestemde artiesten, van Post Malone, Diplo en Martin Garrix tot Busta Rhymes, The Chainsmokers, Gucci Mane, Icona Pop, Tegan & Sara en Matthew Koma, met wie hij meewerkte aan de RIAA-platina-gecertificeerde hit van 2014, ‘Wasted’ (Feat. Matthew Koma). Een van zijn meest succesvolle samenwerkingen was met de enige echte John Legend, waaronder de GRAMMY® Award-winnende ‘All of Me (Tiësto’s Birthday Treatment Remix)’ uit 2015. Recentelijk heeft Tiësto de krachten gebundeld met Vintage Culture om samen de partybanger ‘Coffee (Give Me Something)’ te releasen, de track is nu beschikbaar via Musical Freedom, klik hier om deze te streamen of te downloaden.

Tiësto dendert lekker door

Bovendien bevat de populaire CLUBLIFE-compilatieserie van Tiësto tot nu toe vijf delen, terwijl zijn gelijknamige radioshow een van ‘s werelds meest populaire wekelijkse uitzendingen is gebleken, met meer dan 35 miljoen luisteraars op 149 stations in 90 landen per week.

Nu, met zijn exclusieve wereldwijde deal met Atlantic / Big Beat, staat Tiësto klaar om opnieuw de volgende evolutie van elektronische dance music te leiden, terwijl hij altijd onbekend terrein verkent om misschien wel zijn grootste en brutaalste muziek tot nu toe creëren.

Tiësto-1
Credits: Ramona Rosales