Mis je jouw beste vriend(in)? Neem een tijdelijke tatoeage van zijn/haar hoofd

tijdelijke tatoeage-1

Het is heel begrijpelijk dat je jouw squad inmiddels wel begint te missen tijdens deze ellendige lockdown. Je huilt jezelf elk weekend in slaap met een foto van je vrienden op je nachtkastje. Je denkt terug aan die mooie tijden waar je onbezorgd met je vrienden kon ravotten op festivals, jezelf misdragen tijdens het uitgaan of überhaupt je vrienden kon opzoeken wanneer je dat wilde.

Wij missen dat ook, maar dankzij tattoo artist Lise Grossmann kun je jouw vrienden dichtbij halen met een tijdelijke tatoeage van het gezicht van je bestie.

Tijdelijke tatoeage van je bestie

Jep, je kunt nu een tattoo laten maken van het hoofd van je vriend, vriendin, of van jezelf, mocht je stiekem een beetje verliefd zijn op jezelf. Tattoo artist Lise Grossmann verkoopt spulletjes op de site Etsy, maar biedt nu ook dus ook aan om tijdelijke tatoeages van je beste maat te maken. En wil wil dit nou niet?

Het gaat vrij simpel in z’n werk. Op de site geef je aan hoeveel plakplaatjes je wil, vervolgens stuur je Lise een berichtje met de foto van het gezicht dat je op je lichaam wilt hebben en dan gaat ze aan de slag. Lise tekent de tattoos helemaal zelf en een setje van 5 plakplaatjes kost ongeveer 66 euro. Nee, het is inderdaad niet goedkoop, maar van deze tatoeage ga je nooit spijt krijgen.

Krijg je knallende ruzie met de vriend(in) wiens porem op je lichaam zit? Na twee weken is de tijdelijke tatoeage helemaal verdwenen. Genoeg tijd om het bij te leggen.

Interesse? Dan kun je hier jouw setje bestellen.

Source :