Tips om je seksleven een boost te geven na thuisisolatie

Seksleven-1

Beetje bij beetje kunnen we uit ons isolatie hol kruipen. De tijd dat je je ergens onderuit kon lullen met een quarantaine smoes is voorbij. Dit geld ook voor je seksleven. De avonden dat je jezelf een pleziertje doet zijn voorbij, het is tijd om weer back in the game te stappen en een boost te geven aan je seksleven. Of wat daar nog van over is…

Als je even out of practice bent geweest kan het zijn dat je wat onzeker bent geworden. Dit kan leiden tot faalangst en dat is dus een totale turn-off. Er is dus wel wat werk aan de winkel voor dat je het moment suprême weer gaat beleven.

Seksleven boost geven na thuisisolatie

Self love

Je kan niet verwachten dat je een bruisend seksleven gaat krijgen als je er zelf als een lamzak bij loopt. Het draait allemaal om self love. Spendeer dus eerst even tijd om jezelf op orde te krijgen. Spring dus weer eens onder de douche, ga naar de kapper en investeer wat tijd in je huidverzorging. Je gaat jezelf beter en meer zelfverzekerd voelen, ook tussen de lakens.

Verbeter je feed

Je hebt jezelf de afgelopen maanden vast bezighouden met het kijken naar internetgekkies, TikTok video’s en nutteloze Youtube filmpjes. Misschien heb je zelf wel een paar een filmpjes op je eigen social media gezet. Je dacht vast dat het op dat moment een goed idee was, maar nu je weer een goede fix wilt regelen, kun je die er beter vanaf halen. Als je jezelf weer een beetje presentabel hebt gemaakt online moet je ook meteen even de accounts onder een loep nemen die je volgt. Unfollow accounts die geen toegevoegde waarde hebben en ga op zoek naar media die ‘seks positief’ zijn om zelf al goed in de sfeer te komen.

Zelfverzekerdheid is belangrijk

De tijden dat je een onzeker hertje bent is vanaf nu voorbij, er is geen ruimte voor onzekerheid in een seksleven. Wil je een nieuw of ander seksleven voor jezelf creëren dan moet je er voor de volle 100% voor gaan. Denk eraan: je bent niet alleen. Iedereen heeft de afgelopen maanden in thuisisolatie geleefd en we zijn allemaal een beetje out of practice. Zet jezelf er dus overheen en durf op je bek te gaan. Wellicht val je zo in iemands bed.

Plannen

Plannen heeft post isolatie en hele andere mening gekregen. Waar het voorheen ging om een condoom in je portemonnee te doen of jezelf eens goed te scheren, hebben we het nu over nog praktischer zaken. Ga je daten, reserveer een tafeltje ergens. Moet je reizen, ga dan niet in de spits. Nu we het daar toch over hebben, probeer eens een andere leuke date te organiseren in plaats van het standaard biertje weg tikken op een terras. New era, new you. Geef ook een boost aan je date life en je seksleven zal volgen.

Sleep, eat, exercise repeat

Je presteert altijd beter tijdens je nachtelijke avontuurtje wanneer jezelf fysiek en mentaal gezond bent. Een goed dieet volgen, 8 uur slaap per dag pakken en zo nu en dan de sportschool bezoeken is dus niet eens zo’n slecht idee. Wie weet kun je het riedeltje omtoveren tot sleep, eat, seks repeat. Als je dat lukt hebben wij ons werk gedaan en kun je met zekerheid zeggen dat je seksleven een boost heeft gekregen.

Boost