To Be Announced: eerste clubfeest waarvan line-up niet bekend wordt gemaakt

To Be Announced

Het overheerlijke pilsmerk Kornuit komt op de valreep van 2019 nog een lekker clubfeestje: To Be Announced. De line-up blijft echter onbekend en zo heb je dus geen idee waarvan wie er achter de decks plaats gaan nemen. De allereerste editie zal plaatsvinden in hartje Westerpark bij Radio Radio en wordt gehost door niemand minder dan Tespo.

To Be Announced

Twee jaar geleden begon TBA als een intieme stage op festivals zoals DGTL en SWF. Het concept is hartstikke spannend en makkelijk. Kornuit regelt elke keer een blik aan top dj’s, die voor de bezoekers geheim blijven totdat de beste man of vrouw achter de draaitafels plaatsneem. Zo verraste artiesten als DJ Sneak, Philou Louzolo en nog vele anderen het publiek. Het publiek wordt helemaal wild van dit soort verassingen en daarom is To Be Announced er eentje waar je absoluut bij moet zijn.

De eerste editie van To Be Announced staat zondag 29 december op de planning. Ben je verhinderd omdat het toch wel wat kort dag is? Geen paniek, volgend jaar krijg je nog twee kansen. Zo vindt op vrijdag 21 februari de tweede editie plaats in Gebr. De Nobel in Leiden en vindt de derde editie plaats ergens in maart 2020 plaats in Bitterzoet, Amsterdam.

Tickets

Kaarten zijn gratis. Het enige wat jij moet doen is je opgeven via de website van Kornuit. Ook is een portie geluk mooi meegenomen, aangezien er door de vele aanmeldingen geloot gaat worden.