Dit zijn de tofste festivals tijdens Pasen

See
// 6 april 2019
Festivals tijdens Pasen
Credits: Tim Buiting

Langzaamaan begint het tocht echt te kriebelen, het festivalseizoen staat namelijk voor de deur en wordt officieel tijdens Pasen afgetrapt. De één gaat eieren zoeken met zijn/haar kleine neefjes, de ander danst de zolen onder de schoenen vandaan op hun ‘eerste’ festival van het seizoen. Allemaal helemaal bueno, maar als je besluit een festival te bezoeken, check je hier onze aanraders.

Paaspop 2019

We beginnen lekker met het opentrappen van een open deur; met Pasen denk je natuurlijk direct aan Paaspop. Dit 3-daagse festival, dat wordt gehouden in Schijndel (Noord-Brabant), biedt een breed spectrum aan muziekstijlen en heeft ook dit jaar weer een bijzondere line-up geland.

DGTL Amsterdam 2019

Voor velen is DGTL AMS 2019 dé aftrap van het festivalseizoen en HO-LY shit, wat een line-up. De grootste techno- en houseproducers van de wereld komen met Paasweekend samen op de NDSM-Werf in Amsterdam. Ook hoef je dit jaar niet naar huis, aangezien DGTL voor het eerst haar eigen camping heeft. Slaap je toch liever thuis of in een hotel? DGTL verzorgt ook busreizen met opstapplekken door heel Nederland, om gedeeld reizen te stimuleren en de uitstoot van uitlaatgassen te verminderen. Lekker bezig DGTL!

Awakenings

We weten inmiddels dat Awakenings tijdens Pasen al-tijd aan is. De bijzondere Gashouder, met zijn industriële ook & feel, is dé plek waar technoliefhebbers tijdens Paasweekend even helemaal uit hun aardlekschakelaar kunnen gaan. De zaterdagtickets zijn al uitverkocht, maar voor vrijdag en zondag zijn nog wel kaarten beschikbaar.

Categories
See