Tomorrowland maakt volledige line-up in één keer bekend

Tomorrowland 2020-1

We hebben er even op moeten wachten, maar Tomorrowland maakt nu en één keer de volledige line-up bekend. De gebruikelijke DJ’s zullen zoals ieder jaar weer aanwezig zijn op het festival in België, maar er zijn ook een aantal verassende artiesten te vinden op het affiche. Tomorrowland 2020 zal plaatsvinden in de weekenden van 17 t/m 19 juli en 24 t/m 26 juli.

Tomorrowland 2020 line-up

Dit jaar zullen onder meer Armin van Buuren, Basement Jaxx, David Guetta, Martin Solveig en Paul Kalkbrenner achter de decks plaatsnemen op Tomorrowland. Daarnaast zijn er ook de lokale helden als 2ManyDJs, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Netsky en Dimitri Vegas & Like Mike bevestigd.

Verder keer Eric Prydz terug met zijn spectaculaire technische hoogstandje Holosphere. Het festival experimenteert het dancefestival al enkele jaren met live acts. Dit jaar komen die onder meer van De Jeugd Van Tegenwoordig, Goose en Lost Frequencies.

Alle 600 namen die bekend zijn gemaakt vind je hieronder op de poster. Ik hoop dat je je leesbril in de buurt hebt, het zijn namelijk hele kleine letters. De wereldwijde voorverkoop start 31 januari om 17:00 en wie kans wilt maken op een ticket moet zich vooraf registeren met een persoonlijk account.

Tomorrowland 2020-2