Tomorrowland Around The World: een interactieve 3D festivalervaring

Tomorrowland Around The World

Het was even stil rondom Tomorrowland, maar laten nu van zich horen vanuit een toren van Funktion-One speakers. Zij hebben namelijk bekendgemaakt dat de 16de editie, die deze zomer zou plaatsvinden, niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Het heeft de technici van Tomorrowland bloed zweet en tranen gekost, maar kunnen met trots de eerste 3D-digtale festivaleditie presenteren: Tomorrowland Around The World. Dit jaar niet in het Belgische Boom, maar ‘Around The World’ bij iedereen thuis.

Tomorrowland Around The World

Tomorrowland heeft fans verspreid over de hele wereld. Daarom voelde de organisatie zich geroepen om niet stil te zitten. Ze kwamen op het idee om een spectaculaire wereldprimeur te introduceren in de vorm van een gloednieuw 3D-platform waarmee bezoekers kunnen deelnemen aan een ongekende, tweedaagse, interactieve 3D festivalervaring.

Hiervoor worden ‘s werelds beste technologieën in gaming, 3D design en videoproductie gebruikt, om het muzikale programma met ‘s werelds grootste artiesten op 8 verschillende stages samen te brengen. Festivalgangers zullen het thema van 2020: ‘The Reflection of Love’ ontdekken en op een vernieuwende, interactieve manier het festival kunnen beleven.

Tomorrowland Around The World vindt plaats op 25 en 26 juli. Tickets zijn voor 12,95 te scoren via deze link. Een prikkie vergeleken met de ‘normale’ prijzen voor het festival.

Droom hieronder nog even weg met de aftermovie van de 2019-editie: