Tomorrowland komt misschien met wintereditie!

Tomorrowland is eigenlijk al een begrip op zich. Met de meest legendarische namen in de elektronische dansmuziek is het landmarkfestival wat wordt gehouden in België, de afgelopen jaren wereldwijd uitgebreid. Na niet veel geluk te hebben gevonden in Brazilië en de Verenigde Staten, lijkt het erop een paar dat hét dance feest vanaf 2019 op weg is naar een wintereditie-festival in Frankrijk. WIJ ZEGGEN DOEN!

The facts

Eén bewijs, dat min of meer de plannen voor een winterfestival bevestigt, is dat het domein (tommorwlandwinter.com) is gekocht door Tomorrowland. Terwijl sommigen dit afwijzen als een bedrijf dat alle relevante domeinen opkoopt voor hun merknaam, is er meer…

Een skioord in de Franse Alpen genaamd Alpe d’huez is officieel begonnen met het zoeken naar lokale ambassadeurs om kaartjes te verkopen voor Tomorrowland Winter. Hoewel het project nog niet officieel door LiveStyle is aangekondigd, heeft de website zijn bestaan bevestigd. Het festival verklaart het evenement als volgt:

“Een unieke combinatie: de ervaring van het Tomorrowland-festival en de mogelijkheid om te skiën in het mooiste skigebied van Europa. Een integrale fusie tussen muziek, ski en natuur”.

Volgens de officiële website van Alpes d’huez zal het plaatsvinden in de week van 6 tot en met 9 maart in 2019. Houdt deze website effe goed in de gaten om up-to-date te blijven over de vorderingen van het festival (tenzij je de taal van de liefde kent, haal meneer Google Translate er even bij om de wesbite te begrijpen).

Laten we in ieder geval hopen dat we volgend jaar in de witte sneeuw staan te djensen op de zwepende dance muziek van Tomorrowland.

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *