Dit zijn de top 5 mannengeuren waar vrouwen wild van worden

Mannengeuren-1

We kunnen er niet omheen, want de meeste vrouwen vinden een man die lekker ruikt één van de meest aantrekkelijke en opwindende eigenschappen. Het is dus belangrijk dat je als man in ieder geval 1 goede parfum in je routine zit. Maar wat past nu precies en van welke mannengeuren worden vrouwen he-le-maal wild?

Eerste indruk is belangrijk

Wanneer je aan een vrouw vraagt wat ze het meest aantrekkelijk aan een man vinden, zal 2 op de 3 zeggen een lekker luchtje. Je kunt een vrouw dus al imponeren zonder ook maar een woord gezegd te hebben. Om het je nog makkelijk te maken hebben we hieronder de 5 lekkerste mannengeuren voor je op een rijtje gezet, waar vrouwen gek op zijn.

Wat vinden vrouwen dan zo lekker?

Geurtjes geven onbewust een boodschap. Het is daarom belangrijk om goed na te denken wat je precies over wilt brengen. Zo wordt een kruidige geur gekoppeld aan een sterk en sensueel karakter, terwijl zoetere geuren juist voor een zacht en lief beeld zorgen. Dus, heren. Let’s get to it!

Armani Code

Waar mode icoon Giorgio Armani natuurlijk bekend werd met het ontwerpen van kleding, heeft het merk inmiddels ook zijn sporen verdiend met sieraden, accessoires en uiteraard parfum. Met als Armani Code het paradepaardje. Perfect voor de moderne man. Stoer, maar toch sensueel. Houtachtige aroma’s die een extra boost in het zelfvertrouwen geven.

Armani Code 60ml | €93,-

Mannengeuren-5

Armani Acqua di Gio

We blijven even in de Italiaanse sferen hangen met Acqua di Gio van Armani, een geurtje dat het heel goed doet bij vrouwen. Acqua di Gio is een frisse zomergeur die door Armani zelf wordt omschreven als ‘fris, doch sensueel’. Ideaal om de dames deze zomer te laten zwijmelen.

Armani Acqua di Gio 50ml | €64,10,-

Dior Sauvage

Vorig jaar stond Dior Sauvage bovenaan het lijstje met best verkochte mannengeuren. Dit geurtje is fris, authentiek en krachtig en maakt dat vrouwen je willen bespringen. Letterlijk.

Dior Sauvage 60ml | €82,92,

Hugo Boss bottled

Dit geurtje is door het merk zelf gedoopt tot ‘het geheime wapen der verleiding’ en wordt door vrouwen beaamd. Het mysterieuze geurtje heeft een krachtig karakter en maakt het ideaal voor een avondje uit met de lady.

Hugo Boss Bottled 100ml | €67,59

Jean Paul Gaultier Le Male

Jean Paul Gaultier Le Male is een magnetisch aantrekkelijke geur die verleidt met zijn unieke karakter, het is opgebouwd uit contrasten: traditioneel en gewaagd, fris en zacht, sterk en sensueel, met andere woorden: absoluut onweerstaanbaar voor vrouwen.

Jean Paul Gaultier Le Male 75ml | €57,18,-

Mannengeuren-2