Top 5 seksspeeltjes om de clitoris te bespelen!

Clitoris-22

Jouw clitoris, of die van iemand anders, verdien het aller- allerbeste! Deze genotsknop is niet voor niets het gevoeligste plekje van het vrouwelijk lichaam, dus maak daar gebruik van! Het is voor heel veel vrouwen dé sleutel naar genot. Wij hebben daarom een top 5 gemaakt van seksspeeltjes waar jij in je eentje, óf samen met je partner, lekker mee kunt experimenteren. Spoiler alert: orgasmes gegarandeerd!

Top 5 clitoris stimulators

1: Satisfyer Pro 2

SATISFYER 2 PRO | €35,50,-

Uiteraard mag de Holy Grail op het gebied van clitoris stimulators niet ontbreken op dit lijstje. De Satisfyer Pro 2 domineert de wereld van vrouwelijk genot en dat is natuurlijk niet voor niets. Deze toy maakt gebruik van luchtdrukpulsaties om de clitoris te stimuleren, waarbij het gevoeligste plekje van de vrouw gericht gestimuleerd kan worden.

2: Womanizer Premium 2

WOMANIZER PREMIUM 2 | €164,95,-

De Womanizer Premium 2 is een zeer luxe toy met verschillende opties en functies. Hij heeft 14 standen en is fluisterstil dankzij Smart Silence-technologie. Daarnaast kun je als extra optie gebruik maken van de Auto Pilot-functie. Hiermee voert de toy de intensiteit van de luchtdruk stimulatie automatisch langzaam op, zodat je zelf niet op de knopjes hoeft te drukken en alleen maar hoeft te genieten.

3: FemmeGasm

Clitoris-4

FEMMEGASM | €33,34

Nog een luchtdruk vibrator? Jazeker! Deze is namelijk net iets anders dan bovenstaande seksspeeltjes. Het maakt niet alleen gebruik van luchtdruk om de clitoris te stimuleren, maar ook van vibraties. Dubbel genieten dus! De toy heeft 6 vibratiestanden en 6 luchtdrukstanden. Deze twee functies kun je apart van elkaar bedienen, waardoor je alles eenvoudig kunt instellen naar jouw eigen voorkeur.

4: Tedy Clitoris Stimulator

TEDY CLITORIS STIMULATOR | €24,99,-

Tedy is je hipste clitoris stimulator en je liefste huisdiertje tegelijk. Met dit konijntje kun je jezelf goed verwennen, maar bijvoorbeeld ook je partner. Tedy heeft twee lange oren om op de juiste plekken stimulatie te bieden. De stimulator heeft 10 verschillende vibratiestanden en is waterdicht en is dus geschikt om onder de douche of in bad te gebruiken.

5: Teazers Pointer Vibe

TEAZERS POINTER VIBE | €34,99,-

Deze toy is perfect als je houdt van gerichte stimulatie van de clitoris. De Teazers Pointer Vibe  heeft een smalle, ronde punt die je heel precies kan plaatsen op je clitoris, of een ander gevoelig plekje natuurlijk.

Door het langwerpige ontwerp is hij makkelijk vast te houden en te manoeuvreren. Met de grote knop aan de bovenkant kun je snel schakelen tussen de 10 verschillende vibratiestanden.