Tot welke leeftijd mag je nog publiekelijk bekken?

Vroeger, toen we nog 16 waren. Toen we nog drie kussen gaven en bij de laatste vrijwel altijd een tongetje er doorheen proberen te drukken. Toen je zoveel blauwtjes liep dat je vrienden ‘Blue’ van Eiffel 65 zongen als je binnen kwam gelopen. Maar daarnaast ook zoveel zoende dat je in de ochtend wakker werd met spierpijn in je tong. En eerlijk is eerlijk: we maken ons er nu nog steeds wel eens schuldig aan. We zijn toch niet bejaard?

Moet je voorstellen.

Gad-ver-damme. Ouwe mensen die bekken is misschien nog wel goorder dan pizza Hawaï. “Tuurlijk, ga lekker je gang, maar ik hoef het niet te zien,” precies iets wat iemand die zogenaamd ‘niets tegen homo’s’ heeft ook zou zeggen. Maar bij ouderen is het op zich wel een algemene opinie: niemand wordt er blij van twee pensionarissen te zien tongen. Al is het natuurlijk wel schattig.

Tot welke leeftijd mag je publiekelijk zoenen?

Er moet dus ergens een grens zijn. Na grof onderzoek zit het ongeveer zo:

14 – 16 jaar: tongen kan altijd. Op het schoolfeest, waar je ouders bij zijn, op je oma’s verjaardag, in de rij bij de Albert Heijn. Als je iemand ziet wiens huig je kan trakteren op een draaiende vleeslap, altijd doen. Waar je ook bent.

17 – 20 jaar: in een club bekken? Score! Op een huisfeestje bekken, op de wc bekken en daarna iemand anders voor het gezicht van de vorige bekken? Double score! De host van het huisfeestje bekken, terwijl haar vriend ligt te kotsen op bed. You legend!

21 – 25 jaar: zoenen is alleen voor privé momenten. Als jullie samen zijn. Met vrienden. In de kroeg, in de auto, op een festival, als jullie met z’n vieren aan het eten zijn bij jullie thuis. Viezeriken.

26 – 29 jaar: tussenperiode. Geniet er maar van, want nu kan je er nog mee wegkomen. Plus: zoenen betekent vrijwel altijd seks. Zeer voordelig.

> 30 jaar: welkom in het begin van het einde van je leven. Tieners zien je als leeftijdsgenoten van hun ouders en dus enorm goor als jullie kussen met tong. Hebben tieners het voor het zeggen? Ja. Dus hou die vieze praktijken van je voor je en wat tieners betreft raken jullie elkaar helemaal niet meer aan als je boven de 40 bent. R.I.P. jij.

Credits: Matthew Bennet
Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *