Trend alert: dit zijn de dames zonnebrillen van deze zomer

zonnebrillen 2021

De zon is de afgelopen week in overvloed aanwezig en dat betekent dat we massaal een zonnebril op onze schedelpan zetten. Ieder jaar zien we weer nieuwe trends en soms is het lastig om het allemaal bij te houden. Daarom bij deze: de dames zonnebrillen trends van deze zomer. Deze zonnebrillen trends zijn vooral gericht op vrouwen, maar dat betekent niet dat de mannen onder ons ze niet kunnen rocken!

De cat-eye zonnebrillen

Kattenoog? Wat is dat? Misschien ken je wel die eyeliners die van hier tot aan je oor lopen. Dat heet dus ook een cat-eye. Nu hebben de zonnebrillen genieën even een zonnebril ontworpen zodat je deze niet meer met een stift op je oogleden hoeft aan te brengen. Dan ben je ook nog eens tegelijkertijd beschermt tegen de zon. Wat wil je nog meer? Heb jij een langwerpig of ovaal gezicht? Dan is deze zonnebril voor jou, want hij maakt je gezicht net wat breder.

De 0versized zonnebril

Tegenwoordig is alles oversized. Heb je meegedaan aan de trend van de Corona-kilo’s? Geen probleem, dan doe je toch lekker een oversized T-shirt aan en niemand ziet er iets van. Bolle toet gekregen? Boeiend, dat doe je gewoon een oversized zonnebril op. Nou is de zonnebril niet alleen hier perfect voor, maar beschermt het je ook nog eens tegen eventueel binnendringend licht vanaf de zijkanten. Chill toch?

De lekker ronde zonnebrillen

Deze dames zonnebrillen hebben maar één voorwaarde; ze moeten rond zijn. Verrassend hè? Ze zijn perfect voor als jij een hoog voorhoofd, smalle kin of een brede kaaklijn hebt. In de jaren zestig en zeventig droegen ze deze zonnebrillen ook al, maar deze zomer komen ze weer helemaal terug.

Geometrische zonnebrillen

Hield je vroeger van wiskunde? Dan zijn deze zonnebrillen voor jou. Nee, grapje hoor. Als je niet van wiskunde hield zullen ze je ook prima staan. Al met al zijn ze gewoon best wel vet. Je kunt ze kopen met vier, vijf of zelfs met zes hoeken. Voor iedereen zit er dus wel eentje bij.

Source :