Tweede golf namen toegevoegd aan line-up We Are Electric 2019

We Are Electric

Waar we een klein maandje geleden de eerste namen van We Are Electric Weekender 2019 onder je neus schoven, is de line-up nu uitgebreid met onder andere The Chemical Brother, Eric Prydz en Richie Hawtin. Naast vele live-acts en DJ’s is ook de komst van Alan Walker en San Holo bevestigd. We Are Electric neemt in Nederland, met het aanbod van elektronische (live-)acts op meerdere podia, de ruime eindtijden en bijzonder locatie, een uniek plaats in. In 2019 is van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli het groene Landgoed Velder in Boxtel weer het toneel van de WAE Weekender.

Tweede golf namen

The Chemical Brothers is één van de grootste en langstlopende live elektronische artiesten-duo’s ter wereld. We Are Electric boft met deze act, aangezien het hun enige optreden is in Nederland deze zomer. Naast The Chemical Brothers staan ook de legendarische Eric Prydz en Richie Hawtin met zijn Closer show op de MainStage van We Are Electric Weekender. San Holo is één van de vele succesvolle DJ’s/producers die Nederland rijk is. Hij prijkte vorig jaar onder meer op het affiche van Coachella en ontving onlangs een Edison voor zijn debuutalbum. Dit jaar staat hij op de MainStage op dezelfde dag als de Brits-Noorse DJ/producer Alan Walker, die de laatste jaren wereldwijd grote hits scoort en hard aan de weg aan het timmeren is.

Rampage

We Are Electric Weekender kondigde eerder aan dat Rampage, bekend van het grootste drum ’n bass- en dubstep evenement van de wereld, drie dagen lang een podium op het meerdaagse festival host. De eerste namen op deze stage (Modestep en High Contrast) zijn aangevuld met Wilkinson b2b Sub Focus, Caspa, Matrix & Futurebound en Technique International Sound.

Naast de eerdergenoemde namen zijn er vele andere artiesten bevestigd waaronder een DJ set van Bicep, Collabs (Chris Liebing en Speedy J), Griz, Disciples, Len Faki, Sam Feldt, Brohug, Chocolate Puma, Colin Benders, David Tort, Elderbrook, Mike Mago, De Sluwe Vos (live) en Tijana T. Het volledige programma wordt eind maart bekendgemaakt.

Tickets

Er zijn zowel combi-kaarten te koop voor alle drie de dagen, naar keuze met of zonder camping overnachting, alsmede losse dagkaarten. De wereldwijde Early Bird kaartverkoop start zaterdag 23 februari om 11.00 uur via de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *