Uitgaan is vanaf deze leeftijd niet meer sociaal geaccepteerd

uitgaan

Inmiddels weten we dat katers na je 29ste officieel alleen maar erger worden. Nu blijkt uit onderzoek ook dat er een leeftijd is waarop je als ‘triest’ wordt bestempeld als je dus nog wél graag wil uitgaan en de bloemetjes wilt buitenzetten. Currys PC World vroeg 5.000 respondenten vanaf welke leeftijd het sociaal niet meer acceptabel zou zijn als je uitgaat.

Leeftijd om plezier te hebben?

Ik weet niet wie de respondenten zijn en hoe oud ze zijn, maar misschien moeten ze zich op hun eigen saaie leventje focussen in plaats van te bitchen op veertigers of vijftigers die lekker gaan in een bardancing. Ze geven zelfs diverse redenen waarom ze niet meer uit zouden gaan na hun 37ste: de kosten, jezelf in een mooie outfit hijsen, oppas regelen en het gedoe om een taxi te boeken. Serieus?

70% van de 5.000 zegt ook de ware te hebben ontmoet en ze daarom niet de deur meet uit hoefde om iemand te vinden. Maar kun je niet gewoon op stap gaan om gezellig te dansen en te drinken zónder dat je iemand probeert te regelen? Dacht het wel.

Uit het onderzoek blijkt dat de ondervraagde 37 de leeftijd vonden waarna het triest wordt om op stap te gaan. Deze mensen gingen zelf trouwens het liefst vanaf hun 31ste achter de geraniums zitten met een breiwerk.

Doe lekker waar je zin in hebt

Kijk, het kan natuurlijk superchill zijn om met je life buddy op de vrijdagavond, met een shitload aan snacks, Netflix proberen uit te spelen. Maar jezelf af en toe begaaien tijdens een avondje stappen met vrienden en vriendinnen is natuurlijk ook onbetaalbaar. Op welke leeftijd dan ook. De behoefte om uit te gaan wordt vanzelf minder naarmate je ouder wordt, maar als jij 50 bent en wilt een weekend naar Awakenings. Lekker doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *