Ultra Abu Dhabi gaat niet door vanwege coronavirus

Ultra Abu Dhabi

Het coronavirus grijpt wereldwijd om zich heen en daarom zijn verschillende gebieden niet meer te bereiken. Voor het Midden-Oosten, waar Ultra Abu Dhabi op 5 en 6 maart gepland stond, geldt óók een reisverbod en omdat de veiligheid van de bezoekers niet gegarandeerd kan worden, is besloten om af te zien van het festival.

Ultra Abu Dhabi

In een officiële statement zegt de organisatie het volgende: “In line with our commitment to deliver the ULTIMATE Ultra experience to our festival goers and as part of the local and international measures taken to ensure the health and safety of the public. The decision has been taken due to the travel restrictions imposed by some countries and airlines for individuals and groups.”

Ultra Abu Dhabi zou het debuut van Ultra in het Midden-Oosten worden. Mensen die tickets hebben gekocht krijgen hun geld automatisch terug. Of er nog meer festivals niet door kunnen gaan vanwege het coronavirus is een kwestie van afwachten. Ultra Miami dat gepland staat van 20 tot en met 22 maart gaat ondanks het coronavirus wel gewoon door. Veel organisaties houden er in elk geval wel rekening mee dat het gevolgen zou kunnen hebben voor evenementen.

Op de hoogte blijven welke festivals niet doorgaan? Op deze pagina van Festival Fans kun je alle gecancelde events checken.