Ushuaïa Ibiza en Hï Ibiza komen met hele dikke opening party: Better Together

Better Together

Na twee seizoenen met lege dansvloeren, gaat het feestseizoen op Ibiza deze zomer eerder beginnen dan ooit! Ibiza’s meest iconische clubs Ushuaïa Ibiza en Hï Ibiza slaan namelijk de handen ineen om ‘Better Together’ te presenteren, een muzikale dag- en nachtmarathon die plaatsvindt van zaterdag 30 april tot zondag 1 mei. Voor de vroegste seizoensopeningen ooit wordt zwaar geschut ingezet met de grootste namen uit de elektronische muziek.

Better Together

Better Together gaat de terugkeer markeren van DJ’s én feestliefhebbers van over de hele wereld op het feesteiland en de unieke ervaringen die Ushuaïa Ibiza en Hï Ibiza te bieden heeft. De eerste zal clubbers op zaterdag 30 april vanaf 12:00 tot middernacht welkom heten, waarna het feest zal doorgaan in de state-of-the-art club Hï Ibiza dat op een steenworp afstand ligt.

Naast legendarische DJ-sets en live optredens van acts als Adam Beyer, AMÉMÉ, Anfisa Letyago, ARTBAT, Black Coffee, Charlotte de Witte, Chloé Caillet, Chris Liebing, Damian Lazarus, Kölsch, Layla Benitez, Mathame, Paul Kalkbrenner Live, Stephan Bodzin Live, The Martinez Brothers, gaan bezoekers getuigen zijn van een spektakel productie die de meermaals bekroonde Ushuaïa Ibiza en Hï Ibiza wereldberoemd heeft gemaakt.

Better Together-2