Vacature: sekspoptester

Scent
// 9 maart 2018

Af en toe komen er van die vacatures waarvan je denkt van: dit is het! Zo ook deze. Het Britse bedrijf Silicone Sex World zoekt namelijk een professionele ‘Product Innoavtion & Quality Tester’, wat er eigenlijk neerkomt dat je betaald wordt om sekspoppen te testen. En de voorwaarden zijn ook niet mis! Als sekspoptester krijg je namelijk tot 3250 euro per maand, 22 vakantiedagen plus vrij op de zogenaamde ‘bank holidays’. Ook reis je wereld rond voor evenementen, krijg je een abonnement van de sportschool en een telefoon van de zaak. En bovendien hebben al je vrienden en familieleden korting op het gehele assortiment sekspoppen.

Sekspoptester

Sekspoppen worden steeds populairder. In Spanje en Duitsland zijn er recent zelfs al bordelen opengegaan waar alleen sekspoppen ‘werken’. Om aan de toegenomen vraag te voldoen is Silicone Sex World constant bezig met met het ontwikkelen van nieuwe producten.  En deze moeten natuurlijk allemaal eerst grondig getest worden. Ervaring als rapper Sjors is niet nodig volgens het bedrijf. Een goed oog voor detail wel. Ook moet je kunnen werken met ‘strakke’ deadlines. Geen probleem lijkt me zo.

Een klein dingetje nog. Het aantal mensen dat op de vacature hebben gereageerd rezen de pan uit. Vandaar de ze op dit moment geen nieuwe aanmeldingen aannemen. Maar als je iets echt graag wilt, wat houdt je tegen? Wie weet wordt dit wel je collega.

https://www.youtube.com/watch?v=x6IkQ1b312o

Source :

newsmonkey