Dit gebeurt er met je vagina als je te weinig seks hebt

Touch
// 25 december 2019

Er zijn van die periodes dat je als vrouw wat minder seks hebt. No problemo zul je denken, dat hoort er nou eenmaal bij. Nou, eigenlijk is het dus yes problemo, aangezien te weinig seks toch best een negatieve invloed heeft op de vajayjay.

Wat te weinig seks met je vagina doet

Door te weinig seks kan de vaginawand slinken, waardoor er ontstekingen kunnen ontstaan en je een jeukerig en branderig gevoel krijgt. Ook wordt je punani droger dan je bek na een dagje STRAF_WERK als je een lange tijd geen seks hebt gehad. Dit kan tot moeite met plassen en pijn tijdens seks lijden. Maar gelukkig is het te voorkomen, ook als je geen partner hebt.

Sexercise

Dr. Louise Mazanti, een sekstherapeut uit London zegt dat het een gezond seksleven zorgt voor power-genitaliën. Seks is een workout voor je geslachtsdeel waardoor het bloed daaronder lekker blijft stromen. Geen vriend/vriendin is natuurlijk geen excuus, aangezien je als nieuwsgierige puber waarschijnlijk niet veel anders deed dan je ‘deurknop’ poetsen. Masturberen valt natuurlijk ook onder seks, ook al is het met jezelf. Het houdt de vagina lekker elastisch en vochtig.

Dus dames, zorg goed voor je vagina, of laat er goed voor zorgen. Either way, doe het veilig!

 

Source :

Grazia

Categories
Touch