Valhalla Festival keert terug in nieuw jasje

Valhalla Festival

Valhalla Festival keert terug in een moderner, kleurrijker en vooral een beter passend jasje. Denk circus, denk kermis, denk carnivalè. Een spannende trip naar een geheel nieuwe dimensie, waar werkstress en schooldeadlines tot in de vroeger uurtjes worden weggedanst op de beste techno-, house, urban- en bigroommuziek. De definitieve line-up volgt nog.

Valhalla Festival

Verwacht kermisattracties, over the top aankleding én uiteraard de welbekende Valhalla circusacts. Op 22 december verandert de Amsterdam RAI in een kolkende arena waar alles mogelijk is: van rauw raven tot maximaal chillen. Waar vertier in alles zit, en vaak op het moment dat je het niet verwacht.

Pre-registratie

De ervaring leert dat kaarten voor Valhalla Festival vaak als warme broodjes over de circuskassa gaan. Vandaar dat er een speciale pre-registratie voor de early acces sale in het leven is geroepen. Registreren kan tot maandag 17 september via de website en de early acces sale start op 19 september. Denk snel!

Het festival mag dan in een nieuw jasje zijn gestoken, de toegankelijkheid, saamhorigheid, gemoedelijke sfeer en de diversiteit in muziek, show en aankleding zijn gebleven. Dé kick-start van je kerstvakantie met nieuwe ingrediënten zoals je ze nog nooit hebt ervaren!

Valhalla Festival-2
Credits: Valhalla Festival
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *