Valhalla Festival onthult line-up

Valhalla Festival-1

Eerder schreven we al dat Valhalla Festival zich in een nieuw jasje hijst, maar nu onthult de organisatie ook de line-up van de zevende editie van het festival. Deze keer niet alleen muziekstijlen als house-, techno- en bigroom, maar zal ook hip-hop/urban worden toegevoegd aan de menukaart. Zo staan grootheden als Oliver Heldens en Colin Bender nu naast o.a. Lil’ Kleine en Broederliefde. Een logische stap volgens de organisatie: “De urban/hiphop stijlen zijn niet weg te denken in het muzieklandschap en die Nederlandse acts breken record na record in
luistercijfers. Valhalla Festival is veelomvattend en tevens één van de grootste indoor festivals in Nederland. Vandaar dat we graag het publiek ook met de juiste sound willen bedienen en hip-hop en urban een grotere rol geven de komende editie. Belangrijk: house en techno blijven alsnog de boventoon voeren in onze programmering, aangezien Valhalla Festival hierom bekend staat en deze muziekliefhebbers belangrijk voor ons zijn.”

Line-up

Op 22 december zullen in de Rai Amsterdam vier stages verrijzen, met verschillende artiesten en live-acts van de absolute wereldtop. Namen als Oliver Heldens, Colin Benders, De Sluwe Vos & Sandrien, Benny Rodriques & Wouter S en Kris Kross Amsterdam zullen achter de draaitafels plaatsnemen. De volledige line-up vind je hier.

Tickets

De kaartverkoop voor Valhalla Festival loopt al even, zo waren de Early Birds binnen één dag uitverkocht. Op dit moment zijn de Regular Tickets in de verkoop en zijn er een beperkt aantal groepstickets met korting verkrijgbaar. Even krap bij kas? Dan kun je je kaartje ook gespreid betalen. Hiermee kan eerst een aanbetaling van 25% worden voldaan en het resterende bedrag verdeeld over de maanden november en december. No excuses deze keer, dus we zien je daar.

Valhalla Festival-2
Credits: Valhalla Festival
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *