Verschillende soorten penissen: ieder knulletje een eigen lulletje

Een tijdje terug behandelden we de verschillende soorten vagina’s, nu moet de penis eraan geloven. Het is altijd even spannend wat je te zien gaat krijgen wanneer de broek van een man uitgaat. Voldoet deze man daaronder ook aan de verwachtingen, of staat je downstairs niets meer dan een enorme (of minuscule) teleurstelling te wachten?  Is zijn kleine meneer net zo geweldig als hijzelf? Bij iedere man tref je een nieuw wezentje aan: je hebt ze in het groot, in het klein, lang, dik en dun. De grootte zou afhankelijk zijn van je etniciteit, de grootte van je handen, je lengte of zelfs je schoenmaat. Maar laten we eerlijk zijn, het blijft toch altijd een mysterie. We hebben het natuurlijk over de pielenmuis, de penis, pikkert, de jongeheer, het lid of de leuter. De Snicker, zwengel, schwanz of gewoon plat gezegd: de lul. Want ook in het oerwoud van de mannelijke geslachtsorganen zijn enorm veel verschillende soorten te onderscheiden. En laten wij er een aantal voor jullie op een rijtje gezet hebben.

De schijf van stijf: verschillende soorten piemels

Vijf verschillende soorten penissen

Als je er een hebt, is hij waarschijnlijk je grootste vriend. Als je er geen hebt, is de kans groot dat zijn vriend je de tijd van je leven kan bezorgen. Vergeleken met de rest van het mannelijk lichaam neemt hij maar weinig ruimte in beslag, maar in het hoofd van menig man bepaalt hij toch wel het gros van alle hersenactiviteit. Iedere penis, maar dan ook echt iedere penis, is te plaatsen is in één van de twee categorieën: bloedlul of vleeslul. Oftewel: ‘Are you a grower, or a shower?’ (Nee, geen douche) Een bloedpenis wordt een stuk groter wanneer hij stijf wordt, terwijl bij een vleespenis de grootte bijna hetzelfde is als wanneer hij slap is. In stijve toestand komt de penis dan alleen overeind.

In veel opzichten is de penis te vergelijken met groente en fruit. We hebben de vitamines zó nodig, dat we ziek kunnen worden als we ze niet eten. Hetzelfde geldt voor de penis. Zo’n twee stuks fruit per dag will do the job. Net als bij de penis heb je jong, sappig fruit en oud, overrijp fruit. Je hebt lekkere, kleurrijke groenten, maar ook groenten die gewoon net iets minder mooi zijn. Die gewoon iets ‘bitterder’ zijn. Van kleine spruitjes tot flinke aubergines met zichtbare aderen: wij willen natuurlijk dat jij aan niets te kort komt. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met de ‘schijf van stijf’, oftewel vijf types penissen die wellicht wel eens op je pad zijn gekomen.

1. De komkommer

Ah, de komkommer. Altijd een verademing. De komkommer is gewoon rechttoe, rechtaan. Strak, glad en recht. Bij de komkommer is de dikte overal min of meer gelijk, ook wel te vergelijken met het standaardbeeld van een paal. De komkommer penis doet zich voor in verschillende diktes en lengtes. Er is een aanzienlijk verschil tussen een snack komkommertje en de mainstream grote supermarkt-komkommer. Die in dat plastic. Het uiteinde, oftewel de eikel, loopt wat smaller af. Dit maakt deze kanjer perfect voor easy penetration. Bij vrijwel ieder standje, maar ook anaal. Kloppen op de achterdeur was nog nooit zo makkelijk. Deze penis zal namelijk een subtiele entree doen door zijn optimale vorm.

 

Foto: Charles Deluvio

2. De champignon

Iets minder makkelijk met penetreren, is de champignon. Maar zodra het kopje erin zit, is het een ware traktatie. Bij deze knoeperd is de eikel namelijk een stuk forser dan de rest van de schacht. De eikel lijkt als een Lego kapseltje op de schacht geplaatst te zijn. Een veelvoorkomende penis ook, bij de meeste mannen is de eikel wel wat groter. De schacht is vaak wat korter en de eikel neemt meer plaats in beslag. De champignon heeft ook weer zijn voordelen. Net als bij een echte champignon, is deze vriend niet voor iedereen gemaakt. Vooral bij een grote champignon is het even door de bittere appel heen bijten bij de eerste penetratie. Echter is deze penis wel perfect voor G-spot stimulatie omdat hij daar met zijn kopje nét dat extra beetje wrijving geeft. Waarschuwing: is deze paddenstoel rood met witte stippen? Sla hem dan beleefd af, niet alle schimmels zijn eetbaar.

 

3. De wortel

De wortel is eigenlijk een omgekeerde champignon. Deze penis begint flink bij de stam, maar wordt gedurende je verder naar the tip gaat steeds smaller. Een beetje als een pen eigenlijk. Meestal is deze penis vrij lang en dun, ook wel een ‘baarmoederstotertje’ genoemd. Hij is dan ook perfect voor diepe penetratie. Wanneer deze penis onbesneden is kan dit zorgen voor een soort ‘tuutje’ aan het einde. Een beetje het idee van het uiteinde van een opgeblazen ballon. Een soort extra ‘franje’ aan de eikel. Deze penis heeft maar zelden een kromming, en heeft de neiging om trots overeind de staan wanneer hij stijf wordt. In een onderbroek kan hij je ‘tipi tent’ vibes geven doordat hij een beetje puntig kan ogen.

 

Foto: Charles Deluvio

4. De banaan

De banaan is een penis met een afwijkinkje. Dit kan naar boven, naar onder, naar links of naar rechts zijn. Deze penis heeft niet de lijnrechte I-vorm, maar doet meer denken aan een c-tje. Dit kan variëren van een knikje bij de eikel tot een helemaal kromme penis. De banaan is er in alle vormen en maten. Meestal wordt de afwijking pas echt zichtbaar wanneer de penis stijf is. Vaak begint deze penis wat smaller, wordt die wat breder in het midden en weer wat smaller aan het uiteinde. Hierdoor gaat hij buigen. Een soort boomerang dus. De gemakkelijke binnentreding van deze penis zegt weinig over het uiteindelijke genot, aangezien de grootste massa zich in het midden bevindt.

 

Foto: Scott Sanker

5. De snacktomaat

Het snacktomaatje is meestal wat kleiner van stuk. De penis lijkt een soort ovale vorm aan te nemen doordat hij over het algemeen vrij dik is, maar korter dan gemiddeld. En net als kleine, hele gespierde anabolenmannetjes, lijkt hij dan behoorlijk rond. Vergis je niet over de kracht van deze verticaal beperkte kanjer: de dikte does the job. De micropenis valt vrijwel altijd onder de categorie cherrytomaat. Maar ook deze kan uitbloeien tot een acceptabele vleestomaat wanneer hij stijf is. Naarmate de tijd zijn werk doet, zul je overigens ook zien dat deze strakke kerstomaat langzaam begint te lijken op een zongedroogde tomaat. De vorm van de tomaat is belangrijk, maar deze kan overschaduwd worden door de ballen die eronder hangen. We noemen dit het pompoensyndroom: het stokje is láng niet zo belangrijk als de gigantische massa die zich eronder plaatsvindt. Bij oudere mannen kan de munitie tas langer worden dan het wapen. Een hangzak dus. Vooral bij een kleinere penis kan dit een probleempje vormen.

 

 

 

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *