Verwen jezelf met een koptelefoon uit de JBL CLUB-serie

JBL CLUB koptelefoons

JBL weet waar ze mee bezig zijn als het gaat om audioapparatuur en ook met de nieuwe JBL CLUB-serie koptelefoons stelen zij weer de show. De koptelefoons zijn ontworpen samen met DJ’s als Armin van Buuren, Nicky Romero en Sunnery James & Ryan Marciano en geeft de luisteraard een geluid dat zo dicht mogelijk komt bij de manier waarop muziek wordt geproduceerd. JBL’s kenmerkende Pro Sound, ongeëvenaarde noise-cancelling samen gebracht in een high-end design.

Na wekenlang braaf binnen zijn gebleven wordt het eens tijd om jezelf te verwennen. Doe mee met de grote jongens en haal je eigen JBL CLUB-koptelefoon in huis.

Watertandend geluid

In samenwerking met de top van de DJ wereld, brengt JBL geavanceerde technologie en een ongekend geluid. Armin: “Als DJ draait alles om geluidskwaliteit. Samen met de audio specialisten van JBL wilden we iets totaal nieuws brengen. Met als resultaat, een gestroomlijnde koptelefoon met een verbluffend helder geluid, een fijne pasvorm en natuurlijk een flinke bas. Of je nu professioneel DJ bent, of gewoon een heel groot muziekliefhebber: deze koptelefoon heb je nodig in je leven.”

Noise-cancelling

Het paradepaardje van de serie is de JBL CLUB ONE, de beste noise cancelling koptelefoon van JBL tot nu toe. Heb je een deadline en wil jij je even afzonderen van de buitenwereld?  Gebruik dan de SilentNow-knop voor volledige geluidsisolatie. De technologie van JBL past zich aan jouw situatie aan en compenseert zelfs verlies van geluid veroorzaakt door factoren, zoals een bril, haar- of hoofdbeweging. De ruisonderdrukking wordt gewoon aangepast, zodat jij ongestoord je werk af kan maken in je eigen bubbel.

Backstage acces

Thuiszitten? Sluit je ogen en waan je met een van de JBL CLUB-koptelefoons in een compleet andere wereld. Kom backstage in de persoonlijke opnamestudio’s van de grootste artiesten en luister naar geluidsprofielen gemaakt door Armin van Buuren, Nicky Romero, Sunnery James, Ryan Marciano en vele anderen. Het kan allemaal met de STAGE + -functie in de My JBL Headphones-app die je in de App Store en Google Play kunt downloaden. Liever je eigen luistervoorkeur afstemmen? Geen probleem, maak je eigen geluidsprofiel aan en je bent ready to go!

De perfecte match

De JBL CLUB-serie heeft voor iedereen een perfecte match. Ben je op zoek naar de ultieme noise-canccelling en fantastisch geluid? Ga dan voor de JBL CLUB ONE.

Ongekende geluidskwaliteit, noise-cancelling en een lekker design? Dan is de JBL CLUB 950NC jouw maatje.

Liever een premium, compacte on-ear koptelefoon? Dan is de JBL CLUB 700BT precies wat jij zoekt.