Vier miljoen kijkers voor Mysterland Let’s get high

Mysteryland

Mysteryland Let’s Get High werd afgelopen zaterdag 29 augustus ruim vier miljoen keer bekeken. In maar
liefst 130 landen werd afgestemd op de online versie van het langstlopende en grootste dancefestival van Nederland. De meer dan 50 artiesten waren via acht verschillende online stages, waaronder de Mainstage, Q-dance, Vunzige Deuntjes x Desperados, Awesome Soundwave en Trance Energy, te volgen. De kijker had de rol van regisseur en kon zelf bepalen op welk kanaal werd afgestemd.

Mysteryland Let’s Get High

Naast alle optredens van onder anderen Joris Voorn, Lucas & Steve, Sander van Doorn presents Purple Haze, Vunzige Deuntjes Soundsystem en Sefa, was er nog een speciale bijdrage van Carl Cox. De Britse technolegende verzorgde daarmee voor het eerst sinds 2011 een solo liveshow, speciaal voor de Mysteryland-uitzending. Daarnaast maakte Paul van Dyk van de gelegenheid gebruik om zijn nieuwe album te presenteren.

Festivaldirecteur Milan Raven kijkt tevreden terug op Mysteryland Let’s Get High: “We zijn blij dat we in deze tijd zoveel mensen hebben bereikt. Natuurlijk hadden we liever deze bezoekers op ons terrein verwelkomd, maar deze stream en vooral de vele positieve reacties die we hebben gekregen, motiveren ons nog meer om in 2021 een onvergetelijke editie neer te zetten. De show werd afgesloten met een ode aan de bezoekers die massaal hun kaartjes hebben behouden. Deze ode is te zien op het Youtube kanaal van Mysteryland.”