Volledige line-up Awakenings Festival 2019 bekend gemaakt

Awakenings Festival 2019

Wie onze Facebookpagina vanmiddag in de gaten heeft gehouden, heeft de line-up misschien al voorbij zien komen. Dit keer geen persbericht of post op social met alle namen die op Awakenings Festival 2019 zijn te bewonderen. Deze werden vanmiddag om 16:00 namelijk bekend gemaakt via een livestream op YouTube én Facebook. Voordat alle namen werden gedropt, draaide niemand minder dan Joris Voorn een één uur durende set om ons lekker te maken voor al het moois dat komen gaat.

Line-up Awakenings Festival 2019

Ook dit jaar reizen de grootste artiesten ter wereld naar Awakenings, dat dit jaar op 29 en 30 juni plaatsvindt in Spaarnwoude. De organisatie bevestigt grote namen als Sven Väth, Adam Beyer, Amelie Lens, Nina Kraviz en Richie Hawtin, maar biedt ook altijd een plek voor de nieuwe generatie wereldsterren.

Dit jaar krijgen o.a. Ion Ludwig, Enzo Siragusa, Oracy, FJAAK, Colin Benders en Claire Morgan hun kans op hét technofestival. Andere opvallende namen op de line-up zijn Ben Klock, Boris Brejcha, Dax J, Dixon, Helena Hauff, Jeff Mills, Joris Voorn, Joseph Capriati, Maceo Plex, Kölsch, Pan-Pot, Ricardo Villalobos, Sam Paganini en Tale Of Us.

Tickets

Ook was de bekendmaking van de volledige line-up het startschot van de kaartverkoop. Deze kun je scoren op de officiële verkoopwebsite van Awakenings.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *