Volledige line-up DGTL Amsterdam 2019 aangekondigd

DGTL Amsterdam 2019

Oké, je hebt een line-up en je hebt een line-up die DGTL vandaag heeft aangekondigd voor de zevende editie. Want ho-ly shit, tijdens het paasweekend op 19, 20 en 21 april zullen de grootste techno- en houseproducers van de wereld samenkomen op de NDSM Werf in Amsterdam.

Line-up DGTL 2019

Naast al eerder aangekondigde acts als Disclosure, Dixon, Ben Klock en Laurent Garnier maakte de festivalorganisatie vandaag de rest van de line-up voor DGTL Amsterdam 2019 bekend. Met onder andere publiekslievelingen Amelie Lens, Bicep, DMX Krew, Honey Dijon, Maceo Plex, Marcel Dettman. DJ Koze, Mano Le Tough en Tunnelvissions & Applescal zullen de openingsavond in de Scheepsbouwloods voor hun rekening nemen.

Livesets & DGTL camping

Dit jaar komt er ook een nieuw podium dat speciaal wordt toegewijd aan livesets. Ook laat de organisatie nog weten wat verassingen in petto te hebben rondom de hoofdacts.

Ook nieuw is de DGTL camping in het Vliegenbos in Amsterdam-Noord, waar bezoekers cabines kunnen huren voor 2 tot 12 personen. Slaap je toch liever thuis of in een hotel? DGTL verzorgt ook busreizen met opstapplekken door heel Nederland, om gedeeld reizen te stimuleren en de uitstoot van uitlaatgassen te verminderen.

Passe-partouts, weekend- en dagkaarten zijn per verkrijgbaar via de website van DGTL.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *