Dit zijn de voorhuidtrends voor 2020

voorhuid

Het blijft toch vreemd. Het ene moment is fleece alleen maar weggelegd voor 60-jarige mannen en iedereen met 550 bij de cito toets, op het andere moment dragen alle Instagrammodellen het.

Ken je de film Turks Fruit? Dan zie je dat de bush nog knettertje geil was toen deze film uit kwam. Eerder deze week vertelde we je over de schaamhaartrends van 2020.

Uit pure interesse zijn we gaan onderzoeken wat de voorhuidtrends worden voor 2020!

Voorhuidtrends 2020

Om in de toekomst te kunnen kijken, moet je natuurlijk altijd even kijken naar het verleden. Net zoals met de baard. Nu zijn ze overal, net als in de jaren ’70.

Nou, circumcisie gaat ook al even mee, kunnen we je vertellen. Zelfs onze eigen Jezus liet naar verluid een stuk van z’n pik afsnijden. Omdat de verwachtingen van deze boy al direct hoog waren hebben ze zijn voorhuid bewaard en ligt hij volgens de geruchten nog ergens in Marseille.

Ook in Australië gingen ze recentelijk nog een tijdje heel hard op het weghalen van de eikelmuts. Zo liep er 70% van de bevolking rond met open dop, in het jaar 1970. Niet gek ook, het was net na de warme zomer van 69′. Veel te warm zo’n voorhuid. In 2012 zijn de besnijdenissen daar naar een dieptepunt gezakt, met maar 26% van de pikken waarvan de jas niet helemaal tot boven dichtgeritst is.

Volgens de geruchten gaat 2020 weer een jaar worden waarin de huidplooien massaal overboord gegooid gaan worden. En niet alleen in Australië.

Global warming, de opkomst van Tel Aviv als hippe stedentrip, algemene acceptatie van boxershorts, een tactische manier van mannen om minder gevoel in het uiteinde van de roede te creëren om vervolgens het langer vol te houden in bed of gewoon omdat het hip is. Allerlei redenen waarom de voorhuid het komende jaar in de kast kan (heb gehoord dat ze in Marseille nog wel plek hebben).

[alert type=white]Leuke voorhuidfeiten:

– De Profeet Mohammed werd besneden geboren. Arm ding.
– Als je een micropenis hebt, kan je beter je voorhuid houden om lengte te winnen
– Mannen met een besneden pik hebben over het algemeen een schonere pik, want is makkelijker hygiënisch te houden. Hierdoor geven ze minder makkelijk infecties door op sekspartners.
– Jezus werd besneden op 1 januari. Over goede voornemens gesproken! Hipster.
– In Egypte en Ethiopië is 95% van de mannen besneden.
– Er is niemand in de hele wereld die ‘Voorhuid’ met z’n achternaam heet. Er zijn wel 498 mensen die ‘Penis’ met de achternaam heten. De meesten daarvan wonen in Frankrijk.[/alert]

May the force skin be with you.

Foto: Parker Whitson
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *