Waarom vrijgezel zijn tijdens de feestdagen megachill is

See
// 23 december 2021
vrijgezel

De feestdagen staan voor de deur en als vrijgezel is dit een tijd waar je even extra aan je ‘eenzame’ bestaan wordt herinnerd. Je kunt in een hoekje kruipen en wegkwijnen in zelfmedelijden, maar na het lezen van dit artikel zie je in waarom het megachill is om vrijgezel te zijn tijdens de feestdagen. Lucky you!

You’re not alone

Al voelt het vrijgezelle bestaan misschien eenzaam, helemaal met de feestdagen, maar je moest eens weten hoeveel mensen er in hetzelfde schuitje zitten. Maak hier gebruik van, want wat is er romantischer dan met kerst op eerste date te gaan? Dus kom onder dat dekentje vandaan en vraag je crush mee op date, want ook in de lockdown waarin we zitten zijn er genoeg ideeën voor een date.

Goede voornemens

Wanneer je vrijgezel bent, kun je jezelf zonder afleiding op je goede voornemens richten. Een relatie vergt tijd, aandacht en energie en dit kun je allemaal goed gebruiken als je aan jezelf wilt werken. Maak je dromen waar, zonder dat iemand je op de vingers kijkt.

Vrijgezel

Credits: Andrew Neel

Lalalalala, geld

December is tandjes duur. Elk jaar zien we in deze maand onze bankrekening langzaam maar zeker tegen het rood aan kruipen, omdat we toch de hele familie van een cadeau willen voorzien. Wanneer je in een relatie zit kun je maar beter een nier verkopen. Want niet alleen je partner, maar ook schoonouders, schoonzussen, schoonbroers verwachten een cadeau. FML.

Zo vrij als een vogel

“Als we nou de Eerste Kerstdag bij jou ouders eten, eten we de Tweede Kerstdag bij die van mij”. Nee, jij hoeft hier als vrijgezel niet mee te dealen. Jij bepaalt zelf wat je tijdens de feestdagen doet. Dat wordt met de hand in je broek een marathonsessie Nextflix, of met een huisgenoot een doos wijn soldaat maken. You’re in charge!

Vrijgezel

Credits: Jeshoots.com

Source :

Manify