Waarom het heerlijk is om vrijgezel te zijn in de zomer

Vrijgezel-1

Eerder schreven we al over hoe megachill het is om vrijgezel te zijn tijdens de feestdagen. Maar nu de zomer in full effect is, is het pas helemaal het moment om je shine te pakken als single.

Vrijheid in het mooiste seizoen van het jaar is onbetaalbaar en dit is waarom!

Looking good!

Wist je dat jouw schedel het aantrekkelijkst in de zomer? De zon geeft je huid een gezond kleurtje en door alle vitamine D voel jij je fitter dan ooit. Kortom, je bent in de zomer de beste versie van jezelf, dus maak hier gebruik van.

Vrijgezel-3
Credits: Zoran Zonde

Alles kan, alles mag

Waar we normaal in de zomer festivals pakken alsof ons leven ervan afhangt, gaat het dit jaar wat anders worden. Dat wil echter niet zeggen dat jij geen nieuwe mensen kunt ontmoeten en alle remmen losgooit, zonder je zorgen te hoeven maken dat je iemand jaloers maakt.

Voor jou knappe kop liggen alle opties open.

Alleen slapen

Kijk, slapen met een bedpartner kan natuurlijk leuk zijn en is niks mis mee. Waar je jezelf in de winter aan elkaar kunt opwarmen, weet iedereen dat samen slapen in tropische temperaturen een regelrechte hel is. Qua temperatuur dan;).

Je houdt geld over

Relaties zijn knetterduur en iemand die beweert van niet, liegt dat hij/zij barst. Een partner wil je met van alles en nog wat verwennen en dat kost nou eenmaal geld. Als je vrijgezel bent hou je meer geld over voor jezelf. Plan die citytrip met vriend(inn)en, koop die nieuwe schoenen, pak wat vaker een terrasje of zet het allemaal op je spaarrekening.

Jij bent single, dus je kunt ermee doen wat wilt!

vrijgezel-1
Credits: Eric Nopanen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *