Waarom vrijgezel zijn in de zomer helemaal top is

See
// 29 juni 2019
Credits: Roxanne Desgagnes

Eerder schreven we al over hoe megachill het is om vrijgezel te zijn tijdens de feestdagen. Maar nu de zomer is aangebroken en de mussen van het dak vallen, is het pas helemaal het moment om je shine te pakken als single.

Vrijheid in het mooiste seizoen van het jaar is onbetaalbaar en dit is waarom!

Looking good!

Wist je dat jouw schedel het aantrekkelijkst in de zomer? De zon geeft je huid een gezond kleurtje en door alle vitamine D voel jij je fitter dan ooit. Kortom, je bent in de zomer de beste versie van jezelf, dus maak hier gebruik van.

Vrijgezel-3

Credits: Zoran Zonde

Alles kan, alles mag

De zomer betekent natuurlijk festivals pakken alsof je leven er vanaf hangt. Helemaal als je single bent, het is namelijk dé plek om leuke nieuwe mensen te ontmoeten. Wanneer je geen partner hebt kunnen alle remmen los en hoef je jezelf geen zorgen dat je iemand jaloers maakt. Voor jou knappe kop liggen alle opties open.

Alleen slapen

Kijk, slapen met een bedpartner kan natuurlijk leuk zijn en is niks mis mee. Waar je jezelf in de winter aan elkaar kunt opwarmen, weet iedereen dat samen slapen in tropische temperaturen een regelrechte hel is. Qua temperatuur dan;).

Je houdt geld over

Relaties zijn knetterduur en iemand die beweert van niet, liegt dat hij/zij barst. Een partner wil je met van alles en nog wat verwennen en dat kost nou eenmaal geld. Als je single bent houdt je meer geld over voor jezelf. Plan die citytrip met vriend(inn)en, koop die nieuwe schoenen, pak wat vaker een terrasje of zet het allemaal op je spaarrekening.

Jij bent single, dus je kunt ermee doen wat wilt!

vrijgezel-1

Credits: Eric Nopanen

 

Categories
See