Vrijstad Festival zoekt burgemeester

Vrijstad Festival

Als je Mellowed op de voet volgt weet je dat in Utrecht op 5 mei Vrijstad Festival plaatsvindt. Het spiksplinternieuwe bevrijdingsfestivals zoekt een Vrijstad-Burgemeester, die weet hoe hij/zij een feestje bouwt, iemand voor wie geen enkel idee te gek is én iemand die natuurlijk uitblinkt in lintjes doorknippen. Ohja, ook niet geheel onbelangrijk: iemand die weet wat hij/zij met €1500 moet doen, vrij te besteden tijdens het bevrijdingsfestival.

Vrijstad-burgemeester

Je krijg als Vrijstad-burgemeester een salaris van 100 munten en tien vrijkaarten om je bevriende wethouders mee te nemen en onderdeel uit te laten maken van het succesvol maken van dit nieuwe bevrijdingsfestival.

Aanmelden

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan roept de organisatie jou op om jezelf aan te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk 18 maart door een mail te sturen naar [email protected] met daarin het volgende:

  1. Naam
  2. Leeftijd
  3. Waarom jij de eerste Vrijstad-burgemeester zou moeten zijn en wat je zou doen met €1500,- vrij te besteden budget.
  4. Een feestelijke afbeelding van jezelf als burgemeester, waarop je (een gedeelte van) het plan uitbeeldt.

De opvallendste en gekste inzendingen schoppen het tot de Facebook-pagina van het festival. Vanaf 20 maart, wanneer je toch al aan het stemmen bent voor de Provinciale Verkiezingen, kan er worden gestemd op de nieuwe burgemeester. Degene met de meeste likes wordt op 25 maart gekroond tot Vrijstad-Burgemeester.

Vrijstad Festival

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *