6 dingen die een vrouw graag hoort tijdens de seks

Touch
// 2 december 2018

Als iets opwindender is dan perfect uitgevoerde dirty talk, is het perfect uitgevoerde dirty talk tijdens de seks. Vuige woorden worden namelijk door veel mensen onderschat. Nu moet ik er wel bij zeggen dat sommige woorden het beter doen dan andere en verschilt het natuurlijk per persoon. Wij maakte daarom een lijstje van dingen die een vrouw graag hoort tijdens de seks.

1. ‘Ja’

Vrouwen voelen zich aangetrokken tot een man die weet wat hij wil. Wanneer hij daar tijdens de seks ook naar praat met woorden als ‘ja’ of ‘absoluut’ laat dat zekerheid zien. Op deze manier geef je haar toestemming om zich nog dieper te verliezen in haar genoegen.

2. Haar naam

Vrouwen zijn tijdens de seks narcistisch AF. Wanneer ze tijdens de daad d’r naam horen voelen ze zich extra speciaal. Het gaat om haar, de onweerstaanbare verovering. Zorg wel dat je de juiste naam roept, ander zou ze ‘m er wel eens af kunnen bijten.

3. ‘Houden van’

Nu bedoel ik hier niet ‘ik hou van je’, want het komt ook wel eens voor dat je na een avond op zoek bent naar een verzetje en de laatste verdwaalde dame in de kroeg meeneemt naar je crib. Dan is ‘ik hou van je’ lichtelijk overdreven. Wat je wel kunt zeggen is dat je van haar lichaam houdt, of dat je het heerlijk vind om der aan te raken.

Op een of andere manier heeft de term ‘houden van’ een speciale betekenis voor vrouwen. En laten we eerlijk zijn. “Ik prefereer je vagina boven dat van iemand anders” klinkt minder speciaal dan “Ik hou van je k*tje”.

4. ‘Strak’

Hier wordt uiteraard haar punie mee bedoeld en is een krachtig woord wanneer het wordt gebruikt tussen de lakens. ‘Wat ben je strak‘ geeft haar het gevoel dat ze weer de maagd van weleer is. Of ze nou écht zo strak is doet er niet echt toe, je laat blijken dat je retegeil van der wordt en daar gaat het uiteindelijk om.

BONUS TIP: Beschrijf hoe goed het roeren in haar voelt. Of iets wat er op lijkt.

5. ‘Nat’

Wanneer een guy opgewonden is valt dat moeilijk te verbergen. Het is nou eenmaal zo dat de zwellichamen in de penis vollopen met bloed en deze het liefst door het dekbed heen prikt. Voor vrouwen ligt het anders, dat is lastiger te beoordelen. Dat is precies waarom je moet zeggen hoe nat ze is. Wanneer je een vrouw zegt hoe nat ze is zal haar lichaam hier op vanzelf reageren.

6. ‘Klaarkomen’

Deze woorden komen uit de mond van een vrouw: “Er zijn weinig dingen beter dan wanneer mannen tijdens te seks zeggen, kom klaar voor me“. En volgens een recente studie, gepubliceerd in Sexuality & Culture, is klaarkomen het enige woord dat de lading van verlangen, genoegen, orgasme én de controle verliezen dekt.

Talk dirty to me…

Mellowed Out ?

Categories
Touch