Vurige Bedtimestories | Part II

[alert type=white] Maandag. Het weekend heeft er weer flink ingehakt, dus vandaag is de perfecte dag om vroeg je bed op te zoeken en jezelf te verwennen met ietwat stout leesvoer. Vurige Bedtimestories is precies dat. Enjoy the ride[/alert] [dropcap]D[/dropcap]aar sta je dan. Met je lichtblauwe spijkerbroek losjes op je heupen. Je haalt je ene hand door je haar. Je andere nonchalant tegen de muur van de deuropening geleund.
“Kom je?.”

Ik verzink in gedachten. Je glimlacht en knipoogt. Ik voel de temperatuur stijgen en maak het bovenste knoopje van m’n witte blouse open. Nouja, van jouw witte blouse. Die ik aan mocht.
“Let’s go, ik heb honger, niet te doen.”

‘Maar.. We gaan toch niet zo? Ik bedoel? Moeten we niet even wat aantrekken?’
Meteen knoop ik het bovenste knoopje weer dicht en probeer de blouse wat verder over m’n billen naar beneden te trekken.
“Allright, we bestellen wel gewoon wat.” Je gooit de deur weer dicht.

Ik zucht, gelukkig, ik hoef zo niet de deur uit. Wat zullen ze wel niet van me denken? Schaars gekleed met rode lippenstift en eigenlijk dus alleen zo’n witte mannenblouse. Makkelijke optelsom denk ik zo. Ik raak in gedachten. Verzink in gedachten.
Wat zou ik graag willen weten wat je nu denkt. Jouw warme lippen in m’n nek. Ik was zo in gedachten verzonken dat ik je niet eens heb zien aankomen… horen aankomen.

Je lippen maken plaats voor je tong. Ik laat m’n hoofd vallen, draai m’n nek in jouw richting en dwing je richting m’n borsten. Je pakt me. Draait me om en gooit me op bed. Je trekt m’n blouse open en de knoopjes vliegen door de kamer. Je pakt m’n borsten vast en begint ze voorzichtig te masseren. Je benen strak om m’n heupen geklemd. Ik kan helemaal niets meer en ik vind het heerlijk. Ik pak de spijlen van m’n bed vast en kijk je indringend aan. Wat zou ik graag willen weten wat je nu denkt, wat je gaat doen, wat de volgende stap is…
“Schatje”.

Je blik verandert. Even stop je. Je handen los op m’n borsten. Ik bekijk je. Bewonder je en wacht… Jij lijkt het zelfde te doen. Je haalt het haar uit m’n gezicht en kust me. Liever dan net. Rustiger dan net. Je pakt me vast, ik glimlach naar je.

Ik moet er spontaan van giechelen en nog voor ik het door heb, ontstaan rode blosjes op m’n wangen. Ik geef je een tik tegen je borst en maak er een grapje van. Je lijkt te schrikken van je eigen reactie en kust me. Wilder, heftiger, intenser dan net. Je neemt wat huid uit m’n nek tussen je tanden en je bijt zachtjes. Met je handen nog op mijn borsten glijdt je met je lippen via m’n nek naar beneden. Op zoek naar dat plekje waar ik gek van word. Je bijt nog eens zachtjes en kijkt op. Onze blikken vinden elkaar.
“Je bent heerlijk.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *