Vurige bedtimestories XIII

Vurige bedtimestories
[alert type=white]Maandag. Het weekend heeft er weer flink ingehakt, dus vandaag is de perfecte dag om vroeg je bed op te zoeken en jezelf te verwennen met ietwat stout leesvoer. Vurige Bedtimestories is precies dat. Enjoy the ride![/alert] [dropcap]I[/dropcap]k kijk op. Mijn haren liggen soepel over mijn schouders, bruin met wat blond gemengd en hier en daar een wit plukje. Ik schuif m’n haren naar voren zodat ze precies over m’n borsten vallen. Ik glijd met m’n handen langs m’n borsten naar beneden. Ik streel mezelf over m’n buik, draai rondjes om m’n navel en wandel met m’n vingers voorzichtig en langzaam naar beneden. Ik krijg het warm bij het idee alleen al.

Mijn spiegelbeeld krijgt rode wangen en ik kijk mezelf in m’n ogen aan. Diep bruin, een zwart randje en een pallet om in te verdrinken – al zeg ik het zelf -. Ik kijk dieper in m’n ogen en zak met mijn rechterhand verder naar beneden, met m’n linkerhand speel ik wat met m’n haar. Ik maak een kwastje van een plukje en kietel mezelf op m’n borst. Ik draai rondjes rond de tepel, het is een uitdaging om haar harder te maken. Stijver dan normaal. Het lukt. Ik glimlach voldaan en bijt op m’n lip. Mijn hartslag versnelt en ik krijg het verdomme warm van m’n eigen spiegelbeeld. Ik adem harder en zwaarder en hoor mezelf.

M’n blik dwaalt af naar beneden, daar waar mijn hand op mijn heup rust. Daar waar mijn hand stiekem verder wilt dan waar zij nu is. Verder naar beneden, verder op zoek naar mij. Naar ik, m’n eigen ik. De vingers kruipen één voor één langs m’n lies naar beneden. Ik kras wat in mijn huid en laat korte rode striemen achter. Ik probeer naar binnen te gaan, voorzichtig. Een voor een. Ik huiver. Kippenvel verspreidt zich over m’n hele lijf en heel even sta ik stil.

Ik kijk naar mezelf. Naar hoe m’n haar over m’n borsten ligt, hoe m’n tepels donkerroze kleuren en hoe mijn handen met mezelf bezig zijn. Ik haal diep adem en glijd naar binnen.

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *