Vurige bedtimestories XIV

vurige bedtimestories
[alert type=white]Maandag. Het weekend heeft er weer flink ingehakt, dus vandaag is de perfecte dag om vroeg je bed op te zoeken en jezelf te verwennen met ietwat stout leesvoer. Vurige Bedtimestories is precies dat. Enjoy the ride![/alert] [dropcap]E[/dropcap]en bruine lok hangt half langs je ogen. Je kijkt me ondeugend aan. Ik glimlach naar je. Ik trek de coltrui iets hoger over m’n gezicht, m’n blik strak naar jou. Je ligt languit op de bank. Een been hangt slapjes op de vloer, een arm achter je hoofd. Je boxer strak om je heupen.

“Kom je?” Je glimlacht en bijt op je onderlip. Ik streel je over je been en ga naast je zitten.

Je tikt met je andere hand op je schoot en trekt het elastiek van je boxer een stukje omhoog. Je spant je buikspieren aan en duwt je heupen omhoog.

“Is dit een hint?” Ik streel je over je boxer en trek het elastiek van je boxer lager, waardoor er iets meer huid zichtbaar wordt. Ik glimlach en haal diep adem. Ik voel m’n spieren zich samentrekken en krijg het warm. M’n coltrui schuif ik iets verder over m’n billen. Je grijpt met je hand naarstig naar m’n bil en krast over m’n huid. Ik zet een stap achteruit en kijk naar je.

“Au!”

“Wat nou au? Dat vind je toch lekker?” Je glimlacht sneaky en geeft me een dikke knipoog.

Wat moet ik nou met jou? Fack. Ik bijt op m’n lip en zet weer een stap dichterbij. Jouw hand verdwijnt onder mijn coltrui bij m’n billen en gaat op onderzoek uit bij mijn kanten string. Je glipt onder de stof met je wijsvinger en speelt wat heen en weer. Ik giechel, voel m’n wangen warmer worden en krijg kriebels in m’n buik. Ik voel een vochtige ophoping ontstaan en zucht. Je trekt me aan mijn trui dichter naar je toe en dwingt me bij je op schoot te zitten. Onder jouw witte boxer wordt het een en ander zichtbaar. Ik streel met mijn duim over je boxer en glip met mijn vingers onder de elastieken band. Jij duwt je heup verder omhoog en trekt mij op je schoot.

“Zitten jij!”, dwing je me.

Ik lik met m’n tong over mijn lippen en maak ze nat. Ik grijns. Heerlijk als je zo ongeduldig wordt, heerlijk. Je haalt de hand achter je hoofd vandaan en grijpt met beide handen mijn billen vast.

“Au!”, roep ik weer.

Je glimlacht en knijpt nog iets harder. Ik voel je nagels in m’n huid gestanst. Ik beweeg wat heen en weer. Ik voel je. Mijn eigen handen verdwijnen onder mijn coltrui en ik klik mijn BH los. Met een handig trucje trek ik ‘m uit en gooi ik hem door de woonkamer. Jouw ogen twinkelen. Een geluksstroompje vult mijn lijf en ik duw mijn heupen strakker op de jouwe. Jouw handen nog steeds stijf op mijn billen.

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *