Vurige Bedtimestories XVIII

[alert type=white]Maandag. Het weekend heeft er weer flink ingehakt, dus vandaag is de perfecte dag om vroeg je bed op te zoeken en jezelf te verwennen met ietwat stout leesvoer. Vurige Bedtimestories is precies dat. Enjoy the ride![/alert] [dropcap]J[/dropcap]e buigt om me heen en legt je arm in m’n rug. De wind door m’n haren. Een paar haartjes plakken van de zonnebrand vast aan m’n gezicht en glijden tussen onze lippen. Ik veeg de zoute haren uit jouw gezicht, maar de wind werkt me tegen. Ik leun met m’n billen tegen het touw gespannen langs de boot.

Het water spat op. Kippenvel over m’n hele lijf. Of het nu komt door het koude water, de wind of onze kust, maar och. Ik lik over jouw lippen en proef het zout van de zee. Je beweegt wat met je lichaam, je lijkt te dansen. Je ene hand in m’n rug, je andere hand in m’n gezicht. Ook jij veegt haren uit mijn gezicht, maar tevergeefs. Het duurt me te lang en ik bijt op jouw onderlip. Hint. Je duwt me een stukje van je af en glijdt met je handen van m’n wang naar beneden. Je streelt m’n hals en loopt met je vingers over m’n sleutelbeen naar beneden langs m’n bovenstukje van mijn bikini. Je volgt het randje van het driehoekje en tekent eromheen. Ik draai m’n hoofd weg en kijk in de verte langs de horizon. De zon zakt dieper in de zee en het rode randje eromheen wordt zichtbaar. Je pakt mijn gezicht vast.

“Ik wil naar je kijken.”

Ik voel m’n wangen warmer worden en laat mijn gezicht zakken. Ik duw je voorzichtig van mij af en draai me om. Je handen glijden langs mijn lichaam en je pakt mijn heupen vast.

Ik kijk ondeugend over mijn schouder, je diep in je ogen aan. Ik bijt op m’n lip en zet een stapje opzij.

“Ga je mee?”

Je kijkt me verbaasd aan. “Waarheen?”

Ik gooi een been over het touw van de zijkant van de boot, trek het lusje van mijn bovenstukje los en spring in het water. Ik gooi het topje jouw kant op. Je volgt het topje met je ogen en glimlacht breed. Met geen enkele aarzeling stap je over het touw en spring je ook het water in.

Je zwemt naar me toe en grijpt me vast. In het water klem ik mijn benen en armen om je heen. Jouw handen op mijn rug. Strelend, om dan pas tot de ontdekking te komen dat mijn borsten bloot zijn. Mijn harde tepels tegen jouw bovenlijf. Kippenvel, ik grinnik en bijt op m’n lip. Je handen verplaatsen zich via mijn rug, langs m’n heupen naar mijn borsten.

Ik gooi mijn hoofd naar achter, laat mijn haren in het zoute water zakken en voel je handen om mijn borsten. Je speelt met mijn tepels en krast met je nagels in mijn huid. Ik sluit mijn ogen en geniet. Met mijn benen nog steeds om jou heupen geklemd, voel ik je zwembroek strakker zitten. Ik weet wat dat betekend. Ik weet heel goed wat dat betekend.

Ik klem m’n benen nog strakker om je heupen en beweeg op het ritme van de zee langzaam heen en weer. Mijn haren nog steeds verstrengeld met het water, mijn ogen dicht, jouw handen – om mijn borsten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *