Waarom dames in lingerie fantastisch zijn, volgens mannen en vrouwen

vrouwen in lingerie

Misschien denk je wel dat alleen mannen het prachtig vinden wanneer een vrouw zich in sexy lingerie hijst. Toch is het ook voor vrouwen zelf fantastisch. Waarom? Dat gaan we ja haarfijn uitleggen en vooral laten zien.

Met lingerie aan voelt een vrouw zich een cadeautje

Dit is voor zowel mannen als vrouwen herkenbaar. Wanneer je als vrouw een sexy lingerie setje aanhebt, voel je jezelf meteen een stuk aantrekkelijker. Helemaal als je de blik van je partner ziet op het moment dat jij jezelf begint uit te kleden. Je voelt je dan een cadeautje. Een man zal hetzelfde gevoel hebben. Helemaal omdat hij zijn vriendin daarna uit mag pakken. Een beter cadeau is er niet toch?

Vrouwen in lingerie voelen zich sterk en sexy

Lingerie dragen doet een vrouw niet alleen voor haar partner. Ze doet dit voornamelijk voor zichzelf. Misschien zien de mannen onder ons hun vriendin wel eens naar zichzelf kijken in de spiegel terwijl ze haar lingerie heeft aangetrokken. Vrouwen in lingerie voelen zich namelijk sexy en sterk. En zeg nou zelf, geef ze eens ongelijk.

vrouwen in lingerie
Photo by Timofey Urov

Aan de verbeelding over laten

Iets aan de verbeelding overlaten is sexy as f*ck!  Mannen kunnen dan zelf fantaseren over wat er onder dat sexy lingerie setje zit. Er zijn zelfs slips met een open kruis, zodat een vrouw de lingerie tijdens de seks aan kan laten. Toch zullen vaak alle kleren uiteindelijk op de grond belanden, maar het kan ook  spannend zijn om niet meteen alles uit te trekken.

Vrouwen in lingerie kunnen hun partner helemaal gek maken

Uiteraard kun je als vrouw ook wel eens lekker in die versleten en afgeraffelde onderbroek het bed in duiken. Toch zul jij je partner he-le-maal gek maken wanneer je ineens in een sexy lingerie setje aan komt lopen. Het zal echt een boost geven aan jullie seksleven.

Lingerie is het perfecte cadeau

Moeten de mannen onder ons een cadeau vinden voor zijn partner, maar wil het maar niet lukken om iets te vinden? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor je: een lingerie setje. Zo maak je je partner blij én kun je iets uitzoeken wat jij ook mooi vindt. Houd er wel een beetje rekening mee wat de smaak van jouw vriendin is, dan kan het eigenlijk nooit mis gaan.

vrouwen in lingerie
Photo by Garin Chadwick